2777
2789

آخه بعضیا میگن نمیشه بعضیا میگن تا 22 . 25 رسد هست نمی‌دونم والا چی ب چیع

عاشق امام حسین♥️🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام علیکم تا ۲۵ سال رشد بسته نیست منتهی از ۱۸ به بعد بدن رو دور کند قرار می گیرهولی در جریانه

ممنونم 

اگه مدام بارفیکس و ورزش کششی انجام بدیم میشه در حد چند سانت میشه رشد کرد قدم؟

عاشق امام حسین♥️🫀

ادم ب ادم فرق داره بستگی داره صفحات رشد کی بسته بشه

یکی بعد ۱۸ قدش رشد نمیکنه ولی یکی ممکنه تا بالای ۱۸ سال هم بلند بشه

ورزشایی مثل والیبال و بستکبال هم تاثیر داره

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اینجا یکی بود میگفت یکنفر میشناسه که مبگفت 

بعد از ۲۰سالگی دو سال ورزش کرده مداوم که ۸سانت قد کشیده  

روزانه ۷۰۰تا طناب یساعت بارفیکس ی ساعت پیاده روی 

ورزش قد پنج اینچ از گوگل پلی اون برنامه افزایش قد

۱۸سالگی که بنظرم اگه انجام بدی حتما بلندتر میشی 

باید طناب رو مثلا ۱۰بار در روز ۱۰۰تا بزنی ... اینجوری تقسیم کنی در طی روز نه اینکه یهویی همه رو با هم ... که صفحات تحریک شن واسه رشد و هر ساعت تحرک داشته باشی

بنظرم ورزش کششی هم دانلود کن انجام بده خواهرم تو سن رشد انجام می‌داد یهو بلند شد اگر منم انجام داده بودم حتما بلند میشدم چون استخون بندیمون بدنمون مثل همه دقیقا ولی من کوتاه موندم آنقدر که بی تحرک بودم و حرص میخوردم و تغذیه درست حسابی هم تعطیل