الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
چرا نمیزنن؟شاید کسی به تو آسیب نرسونده و والد خوبی داشتی
خودم مادرم
ازارم چجوریه اصرار دارم بیاید مشق بنویسید
ازارم اینه صب اصرار دارم بیدار شید مدرسه برید .
بعد بهم میگن مامان بد
چرا چون ب فکرشونم
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
این حرف در زمانی قابل تایید هست که والد بی دلیل آدمو تنبیه کنه ، والد ممکنه کودک رو تنبیه کنه چون دوستش داره و میخاد آسیب نبینه ولی پارتنر آدمو از دوست و رفیق و خانواده دور میکنه چون فکر میکنه این به ننفعش هست
خانم گل این آزار نیستمن ۲۰ سالمه ولی به اندازه موهام کتک خوردم روتنم جای چاقو داغه از وقتی که خیلیی ...
متاسفم😔
انقدر بهم میگن تو بدی بدی فک کردم بد ینی این
نه این که خوبهمن الان سابقه ۲ بار خودکشی رو دارم ولی باز خانوادم معتقدن من نقش بازی میکنم
میگذره
میزاریشون کنار میری سر زندگی خودت