2777
2789
عنوان

اینقدر ضعیف و بی اعتماد به نفسم که

140 بازدید | 4 پست

نمیتونم با مردم حرف بزنم و رفیق شم همش به خودم میگم نکنه از من خوششون نیاد یه چیزی بهم بگه 😭

نمیدونم چرا نمیتونم خودم رو دوست داشته باشم دوست دارم به جایی برسم که دیگه حرف و افکار مردم برام مهم نباشه و از تنهایی نترسم 

ولی هرکاری میکنم انگار فایده نداره😭😭هیچکسو ندارم که درکم کنه

مثلا چه کارهایی میکنیدکه میگین فایده نداره؟ کتاب عزت نفس روی میز شام رو‌مطالعه کردین؟

نه این کتاب رو مطالعه نکردم 

ولی خیلی پادکست گوش کردم و مطلب خوندم از بقیه کمک گرفتم تو نینی سایت از استاد موسیقیم و ... حس میکنم بهتر از قبل شدم حداقل یه کم اعتماد به نفسم بیشتر شده و از خودم تونستم یه بار دفاع کنم به صورت کلامی ولی هنوز نمیتونم با بقیه بچه های کلاسمون بجوشم و رفیق شم همش یا خجالتی بودن نمیزاره صحبت کنم یا از حرف ها و افکار مردم میترسم  مثله زنجیر دست و پامو بسته شاید گهگاهی بعضیا دوست داشتن که باهام دوست شن ولی همش اینقدر خودمو دوست نداشتم فکر میکردم اضافی ام و از من خوشش نمیاد اونم دیگه سرد میشد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این کتاب رو مطالعه نکردم ولی خیلی پادکست گوش کردم و مطلب خوندم از بقیه کمک گرفتم تو نینی سایت از ...

خب این کتاب رو‌مطالعه‌کنید حتما

میتونه کمک‌کننده باشه

البته فقط مطالعه و دونستن حل مسئله کافی نیست باید انجامش بدین

پادکست ها مشاوره ها و کمک های از این قبیل درلحظه انرژی خارق العاده ای در شخص بوجود میاره اما مادامی که به مرحله عمل نرسه کافی نیست

هدف های ‌روزانه کوچک و تیک زدنشون ‌میتونه کمکتون کنه

خب این کتاب رو‌مطالعه‌کنید حتمامیتونه کمک‌کننده باشهالبته فقط مطالعه و دونستن حل مسئله کافی نیست بای ...

چشم اگه پیدا کردم میخونم حتما

دقیقا من هر وقت پادکست گوش میشم خیلی همون لحظه شاد میشم و امید پیدا میکنم خب بهم هم یکم در مورد سلف لاو کمکم کرد و عزت نفسم بیشتر شد ولی آخرش می‌بینم نتیجه اون چیزی که میخوام نمیشه یعنی دیگه گوش ندم؟

میبینم که هنوز میزان حرف زدنم اون آدم قبلیه هنوز خجالتی بودنم اون میزان قبلیه دیگه خیلی خسته شدم از این زندگی تکراری