2777
2789

خسته شدم درد دل مبخوام کرونا دارم بچم کوچبک نق نق حاملم بدویار هیشکی نیس ی چیزی بده دستم بخورم شوهرمم کرونا داره دلم گرفته چرا لینجورین همشون بلدن هرروز بزنگن مامانم هرروز مثلن دلسوزه و حالم میپرسه نکرد ی کاسع سوپ بیاره دم خونم توقعم زیاده ؟بزور دارم جوابشونو میدم ازهمشون بدم میاد ی ادم خوب دورو ورم نیس کارم گریه هس بخدا اگ واس خواهرام یامادرم مشگل این شکلی داشتن تنهاشون نمیزاشتم دلم پره درده چ کنم اروم شم 😔😔😔

شاید بخاطر کرونا نمیان؟ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری عزیزم 

کسی آدم روزای سخت نیست 

خانواده آدمم که اینجوری باشه آدم بیشتر میسوزه 

باید بگذرونی اشکال نداره این روزام میگذره 

تنتون سلامت 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

عزیزم  بهشون بگو که لطفا سوپ  درست کن بیار برام 

یا به خواهرت اگه شرایط شون  رو دارن. حالا برای آزمایش  اونا هم  که شده یکبار بگو ببین چی میگن 

اگه که ندارن و می دونی که فکر دیگه می کنند از هیچکس توقع  نکن چون دلت میشکنه 

مریضی  برای همه هست  بعد تو هم  فقط زنگ بزن  حرفای قشنگ بگو

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 
طبیعی همشون مثل همن جالبه اگه اونا مریض شن ویه ذره آدم بی توجهی کنه سریع ناراحت می شن وگله وشکایت م ...

هههه دقیقن اینقد گریه کردم ترکیدم مثلن باردارم نمیگن خواهرمون یا دخترم گناه داره تنهاس بقران ازبس هردومون باشوهرم مریض بودیم غذانبود بخوریم فقط جنازه شدیم

ارزش نداشتم ی کاسه سوپ بیاره دم در  ؟مادرم کرونا داشت بابچه دوماهه رفتم جمش کردم حالا من بدشدم

ناراحت نکن خودتو، واقعا جای ناراحتی دارع

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
عزیزم  بهشون بگو که لطفا سوپ  درست کن بیار برام   یا به خواهرت اگه شرایط شون &n ...

اصن نمیخام حالا ک کرونام خوب شده دوهفته افتادم توجام الان ویارای حاملگی منو کشته هرروز ک مامانم میزنگ میگم حالم بدع بچم اذیت میکنه فقط بلده از پشت تلفن عم دردی کنه