2777
2789
عنوان

بی مهری مادر و خواهر هرکی اینجوریه بیاد تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم خدا ی ادم خوبم سرراه توبزاره الهی خوانواده شوهر ک هیچ وقتی خوانواده خودمون اینجورین اونا ...

منن بچه کوچیک داشتم ماه رمضون سقط کرده بودم.. تنها توی بیمارستان بودم شوهرمم سرکار نه سحری داشت نه افطاری..‌  غذای به دردنخور بیمارستان توی فریزر میذاشتم میدادم اون و پسرم ببره بخوره. درحالی که مادرشوهرمم بیکار توی خونه اش بود نمیگفت پسرم چی کار میکنه این روزا یه وعده براش درست نکرد. شوهرمم اهل غدای بیرون نیس. مادر و خواهرای خودمم هیچی به هیچی.‌‌.. ۴ تا خواهرشوهرم دارم انقدر با هم خوبن... برای ما که میشه یخ یخ هستن‌ ... حتی بعد دوبارهدباردار شدن و سزارینم تنها بودم

خدابعضی ها رو تنها می افرینه.... ولی شوهرم طفلی هست اونم از من بدتر

خوبه که بهت زنگ میزنن. باهاشون گرم بگیر

هواتو دارن بازم

منن بچه کوچیک داشتم ماه رمضون سقط کرده بودم.. تنها توی بیمارستان بودم شوهرمم سرکار نه سحری داشت نه ا ...

الهی بگردممم بی محبتی میبینن باورکن سرشون میاد شماخم خیلیرسختی کشیدی😔