2777
2789

سلام بانو جان چه عالی که شماهم همین بهزیستی بودین، خیلی از شمیرانات و پیگیری کارهاشون بد شنیده بودم،امیدوارم یه روز نوبت ماهم بشه🙏🏻🙏🏻😍😍

خدایا خیلی به خاطر پر کشیدن دختر کوچولوم ناراحتم❤️😔بهم بچه های سالم و صالح بده لطفا،آمین🙏🏻
سلام بانو جان چه عالی که شماهم همین بهزیستی بودین، خیلی از شمیرانات و پیگیری کارهاشون بد شنیده بودم، ...

سلام ب روی ماهت عزیزم 

خیلی زود ان شاءلله فرشته ت میاد بغلت، توصیه هایی از ی مادر 

ب جای روز شماری واسه اومدن فرشته ت( شیرینه و سخت میدونم چن کشیدم) بگرد و خوش بگذرون و بخواب و آماده شووووو واسه روزای سخت مادرییییی😭😂 فرشته ت بیاد دیگه تمومههههههه😁

گاهی سکوت بهترین کلام است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا امیدوارم  این روزها زودتر برسه😊😊 راستش من بهمن پارسال میخواستم اقدام کنم زنگ زدم بهزیستی و گفتن ۳تا۵سال طول میکشه پشیمون شدم ،زنگ زدم بهزیستی های شهرهای دیگه که اردیبهشت حضوری رفتم بهزیستی و اسم نوشتم و مرداد رفتیم مصاحبه و الان منتظر بازدید هستیم،یه خانومی خوندم که رفته بود شهرستان و ۴ماهه بهشون بچه رو داده بودن اما ما هنوز به هیچ مرحله ی خاصی نرسیدیم ،زنگ زدم شیرخوارگاه امام علی کرج میگفت خیلی ها ۶ماه و ۹ماه انتظار هم اومدن بچه هاشون رو گرفتن،اما شمیرانات داغونه،ما مددکارمون خانم مزیدی هستش شما میشناسیدشون؟

خدایا خیلی به خاطر پر کشیدن دختر کوچولوم ناراحتم❤️😔بهم بچه های سالم و صالح بده لطفا،آمین🙏🏻
واقعا امیدوارم  این روزها زودتر برسه😊😊 راستش من بهمن پارسال میخواستم اقدام کنم زنگ زدم بهزیست ...

سلام عزیزم 

عزاداریات قبول 

ن نمیشناسمشون از تاریخ ما تقریبا ۵ سال گذشته احتمالا پرسنل کلا عوض شدن😁

ببین اگر شرایطش رو داری از جای دیگه اقدام کنی ( شرایط منظورم داشتن ی محل زندگی در جای دیگه ای جز تهران هستش) اقدام کن 

ولی ی چیزی رو خواهرانه بهت بگم همون وقتی ک صلاحته اون زمان کارات انجام میشه 

الان ایام خوبیه ی توسل بگیر ان شاءلله خود حضرات ائمه ع کمک میکنن ک شرایط برات مهیا شه عزیزم

منم روزایب رو یادم میاد ک حتی استخونام بابت انتظار درد میکرد و مدام کارم گریه بود 

یادمه تو ایام خاصی بود، در اخر یکی از نمازا ب خودم نهیب زدم مگه تو اعتقاد نداری ب ائمه ع ، مگه صبرشون و بر بلا و مصائب ندیدی و ی سری ازین تذکرات ک خیلی دیگه یادم نمیاد😉 وقتی خودمو سپردم و دیگه ب زندگی عادیم پرداختم خودشون کارا رو جلو بردن 

ولی کلا مسیر سختیه الهی ک خدا ب همه صبر بده و همه منتظرا رو ب مقصود دلشون برسونه

وای شقده حرف زدم 😂

مرسی مهربون، آره منم نذر کردم انشاالله خدا کمک کنه و کارم رو خودش بخیر راه بندازه ،

امیدوارم همیشه سلامت باشی کنار خانواده ت همین که هر روز صبح میام اینجا و چند صفحه از خاطراتتون رو میخونم خیلی حالم خوب میشه

خودمم پیگیر هستم که اگه اینا طول میدن از تهران برم کرج اما این کرونا یکمم دست و پام رو بسته، خیلی ذوق نی نی رو دارم، اگه یه روز وقت داشتی و حوصله میشه برام تعریف کنی بیش‌ترین مشکل این چند سال چی بود؟ برخورد اطرافیان جامعه، شما الان به پسرتون واقعیت رو گفتین؟

انشاالله خدا بهتون خیر بده بانو جان ،همین که هستی خیلی خوبه😍

مرسی مهربون، آره منم نذر کردم انشاالله خدا کمک کنه و کارم رو خودش بخیر راه بندازه ، امیدوارم همیشه ...

سلام عزیزم 

راجع ب مشکلات ب لطف خدا و دعای مهربونا جز همون دردسرای عادی ک همه دچارش میشن مثل کم خوابی و کم اومدن وقت و ... چیز دیگه ای نبوده ، اطرافیانم ک عاشقانه پسرم رو دوست دارن و حتی گاهی میترسم نوه های دیگه خوانواده ها در حقشون اجحاف شه😂 تا الان فقط ذهن پسرم رو بیشتر با مفهوم فرزند خونده گی با گفتن قصه و دیدن کارتون آماده کردیم ، چن هنوز خیلی ذهنش درگیر نشده با قصه چطور ب دنیا اومدن و اینا و یوالاش شروع نشده صبر کردیم ک یکم بیشتر بزرگ شه ولی ان شاءلله نیتمون اینه قبل از رسیدن ب سن بلوغ حقیقت رو بهش بگیم❤️ این بود انشای من☺️

سلام بانوی عزیزم، خدا حفظ کنه گل پسرت رو برات عزیزم ، راستش صفحه های قبل رو که میخوندم خیلی دلم بیش‌تر ضعف رفت برای نی نی آوردن،شاید فردا زنگ بزنم شهرهای جنوبی کشور ببینم میشه ساکن تهران باشی اما از اونجا بچه بگیری؟

کاش می‌شد یه پسر کوچولو بیارم حالا که تو کرونا کسی رو ندیدم و به جز خودش به هیچ کس نگم فرزندخوانده ست

میشه برام دعا کنید،شما خیلی مومن هستین 

چقدر خوبه که این تایپیک رو راه انداختی عزیزم ،حتما با این همه مهربونی برای دیگران ،مامان فوق العاده ایی هم هستی😍😍😍😍😍😍😍😍

چقدر خوبه که این تایپیک رو راه انداختی عزیزم ،حتما با این همه مهربونی برای دیگران ،مامان فوق العاده ...

سلام عزیزم 

از خدا میخوام هرچی ک‌ صلاحته برات رقم بخوره عزیزدلم 🙏❤️

در مورد خودمم ک کاش من اونی باشم ک شما میگی😔 

سلام عزیزم،خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ حتما بهترین هستی 😍😍😍

امروز رفتم بهزیستی شمیرانات گفتن خانم اصلا نیا دنبال کارت امسال باید منتظر بمونی، زنگ زدم اراک چون خاله م ساکن اراک هستش اونجاهم باید چند سال منتظر بمونی و زنگ زدم زاهدان و سیستان و بلوچستان که شاید نوبت ش کمتر از چندسال بشه، اون خانومه کارمند بهزیستی هم گفت ما انقدر متقاضی داریم تو نوبت که اصلا کسی رو از شهر های دیگه نمیپذیریم ، تصمیم گرفتم دیگه امسال اصلا هیجانی مشمول رها کنمش 

انشالله هر چی خیره♥️♥️♥️

سلام عزیزم،خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ حتما بهترین هستی 😍😍😍 امروز رفتم بهزیستی شمیرانات گفتن خانم اصلا ن ...

سلام‌ ب روی ماهت عزیزم 

من خوبم شما چطورین؟

معمولا ی زمانی رو میگن ک بعدا متقاضی نتونه بهشون بگه ک شما کدگفته بودین زودتر کار ما انجام میشه. 

ولی من بهت ی قولی رو میدم با اطمینان خدا فرشته شما رو برات کنار گزاشته این دیر و زود شدنام واسه اینه ک همون فرشته ای رو ک سوا کرده بزاره تو دامنت.

الهی ک واسه همه بهترینها رقم بخوره برای شمام همینطور🙏❤️🌻

سلام مهربان بانو

خوبم ممنون، مرسی از حرف هات انشاالله زودتر خدا نی نی مون رو برسونه بهمون؛ اون روز خیلی نا امید شده بودم و کلی گریه کردم اما من کوتاه نمیام ،سعی میکنم باز تلاش کنم و قوی جلو میرم انشاالله😉😍