2777
2789

مرسی که هستی با یه دنیا آرامش  عزیزم 😍😍😍

میام اینجا احساس میکنم من تنها نیستم تو این راه خیلی ها این انتظار رو تجربه کردن 

شب خوش 😘

خدایا خیلی به خاطر پر کشیدن دختر کوچولوم ناراحتم❤️😔بهم بچه های سالم و صالح بده لطفا،آمین🙏🏻
مرسی که هستی با یه دنیا آرامش  عزیزم 😍😍😍 میام اینجا احساس میکنم من تنها نیستم تو این راه خی ...

سلام دخملی نازم 

صبر نعمت بزرگیه و با تمرین ب دست میاد ( من هنوز نتونستم ب دستش بیارم😔) 

وقتی حال دلت خیلی خوب نبود ( ان شاءلله ک همیشه باشه) ب مادری فکر کن ک بچه ش کنارشه اما بیماره و حاضره هر چی داره بده و بچش سلامتیشو ب دست بیاره، بعد ب خودت بگو خدایا ممنون ک فرشته من حالش خوبه و چند وقت بعد سلامت میاد بغلم. 

بله خیلیا شرایط شمارو داشتن و خیلیام هنوز دارن ولی خدا هست و ان شاءلله نگاهش و دست یاریش همراهمونه و هیچ کس از خدا ب بنده ش مهربونتر نیست🙏❤️

گاهی سکوت بهترین کلام است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزدلممممم 😍😍 

ممنونم از دلگرمی هات ، انشالله که خدا هرچی خیره برای همه مون رقم بزنه🙏🏻🙏🏻

و همه ی کوچولوها رو شفا بده🤲🏻

راستش الان تو دوست و آشنا دارم میسپرم اگه یکی رو دیدن بچه رو نمیخواد بده به ما، دیگه واقعا فقط میتونم منتظر معجزه ی خدا باشم🌷🌷🌷

خدایا خیلی به خاطر پر کشیدن دختر کوچولوم ناراحتم❤️😔بهم بچه های سالم و صالح بده لطفا،آمین🙏🏻
سلام عزیزدلممممم 😍😍  ممنونم از دلگرمی هات ، انشالله که خدا هرچی خیره برای همه مون رقم بزنه🙏 ...

سلام ب روی ماهت عزیزم 

ب حق این روزای عزیز و ب حق آبروی محمد و آل محمد (ص) حاجات قلبی همه و شما روا ب خیر بشن ان شاءلله🙏❤️🌻

سلام 

من امروز تازه فهمیدم پرونده ام رو فرستادن شعبه شمیرانات

من تازه اول راه هستم و امیدوارم هر چه زود تر فقط برم پیش مشاورشون و دلم یکم آروم بشه

انقدر نمی‌دونم با کسی صحبت کنم که تنها مکان درد و دلم تو این ۶ سال شده این سایت

تازه همسرم راضی شد به آوردن یک فرشته کوچولو اونم به خاطر اینکه خدا آنقدر مثال های فرستاد اطرافمون که داره کم کم آروممون میانه و برای این اتفاق آماده میشیم

بانو شما پرونده تا جلو رفت؟

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
سلام  من امروز تازه فهمیدم پرونده ام رو فرستادن شعبه شمیرانات من تازه اول راه هستم و امیدوارم ...

سلام عزیزم 

امیدوارم ک خیلی زود فرشته نازت بیاد بغلت 

سوالت رو متوجه نشدم عزیزم 

من الان امیرحسینم هشت سالشه و کلاس دومه عزیزم 

سلام دخملی نازم  صبر نعمت بزرگیه و با تمرین ب دست میاد ( من هنوز نتونستم ب دستش بیارم😔)  ...

سلام عزیزم 

من پرونده م نقص مدارک خورده، ولی هر چه چک می کنم این مشکلی که گفتند رو نداره:

کیفیت تصویر گواهی مربوط اشتغال به کار یا تعیین میزان تقریبی درآمد متقاضیان مانند حکم
کارگزینی، فیش حقوقی، پروانه کسب و ... زوجین

می خواستم بپرسم شما می دونید دراینشرایط با کجا و چه شماره تلفنی باید تماس گرفت؟ شماره تلفنی که درسایت ارائه شده پاسخگو نیست. 

ممنونم 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم  من پرونده م نقص مدارک خورده، ولی هر چه چک می کنم این مشکلی که گفتند رو نداره: &nb ...

سلام ب روی ماهت عزیز دلم 

نه عزیزم چیزی راجع ب این موضوع نمیدونم 🥺