2777
2789

ببینید من و همسرم پنج ساله ازدواج کردیم ث بچه نداریم و اکثرا هم شک کردن به اینکه مشکل داریم 

بعد همسرم یه دوست داره که خودش شش سال بچه دار نشد و دمبال درمان نازاییش بود و تازگی بچه دار شدن 

تا منو میبینه گیر میده به من که دیگه اینجوری ازت قبول نمیکنیم باید بچه بیاری (از مشکلمونم خبرداره)

هر کسی هر چی میگه به یه طرف ولی وقتی خاله م که ۱۵ سال نازایی داشته و این خانوم که شش سال داشته حرف میزنن به یه طرف دیگه 

انتظار دارم اینا درکم کنن نه اینکه خودشونم حالمو بدتر کنن 

امشبم باز اینجوری گفت و حرفاشو شروع کرد هفته ی اخر بارداریشه 

واقعیتش منم اون روی سگم بالا اومد و روحیه شو خراب تر از خودم کردم و بهش گفتم نه ابی نه برقی بچه میخوای چیکار از اون طرف اگه بازم جنگ بشه چیکار میکنی با یه بچه 

قشنگ اعصاب و روانشو خراب کردم که دیگه اینقد زر مفت نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هرکی انرژیمنفی میده باید انرژی منفی داد

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی ک چ دردیست 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

گاهی با بیخیالی میگن ما حساس شدیم .. مثال تا یکی بمادرم میگه ایشالله عروسیه دخترات من قاطی میکنم😁 درحالی که یک جمله معمول و عادیه

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
به نظر من حق داشتی واکنش نشون بدی چون خیلی زیاده رویه این رفتار و حرفشون

هر وقت حتی تماس هم گرفتم بابت احوال پرسی این حرفاشو شروع کرده

دلم از این میسوزه که خودشم بعد ۶ سال باردار شد