2777
2789
حیف که دیر رسیدم به این تاپیک ،دلم میخواست باهاتون همراه میشدم.... ،شاید منم مسیر شمارو در پیش داشته ...

برات از خدا بهترینهارو میخوام عزیزم 

ان شاءلله موفق باشی عزیزم

گاهی سکوت بهترین کلام است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات از خدا بهترینهارو میخوام عزیزم  ان شاءلله موفق باشی عزیزم

سلام دوست عزیز . میشه تو خصوصی باهاتون در ارتباط باشم . شما فرزند خوانده اوردین ؟ منم اوردم میخوام سوالاتم رو ازتون بپرسم. 

سلام دوست عزیز . میشه تو خصوصی باهاتون در ارتباط باشم . شما فرزند خوانده اوردین ؟ منم اوردم میخوام س ...

سلام ب روی ماهت عزیزم 

مبارکه ب سلامتی عزیزم ان شاءلله خدا فرزندتون رو براتون حفظ کنه 

حتما عزیزم درخدمتم

مشخصه که فرزند خوانده است؟ شناسنامه شما چطور ؟ توش چیزی نوشتند؟میشه کاری کرد که توی شناسنامه ها چیزی ...

نه مشخص نیست ک فرزند خونده ست چن دلایل زیادی هست ک شناسنامه ب حکم دادگاه صادر بشه، تو شناسنامه ما هم فقط اسم فرزند وارد شد، در مورد اخر اطلاعی ندارم عزیزم

سلام بانو جان،میدونم خیلی وقته از اومدن گل پسرت گذشته ،میشه من رو راهنمایی کنی به ما گفتن دختر خیلی انتظار داره و من خودم پسر دوست دارم و گفتیم اسم مون رو تو لیست پسرها بنویسه اما کسی رو ندارم که بهش شیر بده ،خواهر که ندارم فقط یه برادر مجرد دارم، من میتونم بعدا جلوش حجاب بگیرم اما به نظرت اونا قبول میکنن؟ گفتی خواهرم شیر میده مدرکی هم نشون دادی؟ مثلا من الکی بگم  زن برادرم شیر میده قبول میکنن؟ چقدر حساس هستن میشه راهنمایی م کنی

خدایا خیلی به خاطر پر کشیدن دختر کوچولوم ناراحتم❤️😔بهم بچه های سالم و صالح بده لطفا،آمین🙏🏻
سلام بانو جان،میدونم خیلی وقته از اومدن گل پسرت گذشته ،میشه من رو راهنمایی کنی به ما گفتن دختر خیلی ...

سلام ب روی ماهت عزیزم

شما بهشون باید بگی ما شرعا وقتی بچه ب سن شرعی رسید رعایت میکنیم 

بله عزیزم من کپی شناسنامه خواهرم و همسرش و دخترش ک نوزاد بود رو بردم بهزیستی

من فکر نمیکنم ب مشکلی بخوری عزیزم ، ولی میتونین بازم از خودشون مشاوره بگیرین ، بهتون کمک میکنن 

امیدوارم خیلی زود بیای خبرای خوب برامون بنویسی عزیزم🙏❤️

سلام خدمت خانم های گلم 

توجه                  توجه

میخوام بهتون شخصی رو معرفی کنم که بجان بچم قسم که بعد از خدا مدیون این اقا و زحمتاشون هستم ، بعد از ۹ سال پیش هر دکتری رفتم برای معالجه نتونستم باردار بشم شماره این اقا رو که دعا نویس قدیمی هستش و کارش فقط و فقط با قرآن پیدا کردم و تونستم بعد از خدا و اهل بیت به سبب این اقا و کلام خدا باردار بشم و الان بچه دختر دارم ، این اقا هزینه بالا نمیگیره و کارش واقعا درسته به شما خانم ها پیشنهاد میکنم هرکسی مشکل بارداری داره سقط داره یا هر چیزی حتما به سید یاسر ابوطفل 09013135960 زنگ بزنه سه تا کار برام انجام داد کارش عالیه

شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ صبح جواب میده اگرم تلفنش مشغول بود خودش باهاتون تماس میگیره 

غیر از مسئله بارداری برای محبت بین زن و شوهر 

دفع زنا و فساد 

زبون بند قوی 

رزق و روزی و گشایش کار و رفع گرفتاری 

پیدا کردن افراد یا اشیا گمشده 

ابطال سحر 

رسیدن به معشوق و محبوب 

درخواست دختر یا پسر شدن جنین

درمان بیماریهای پوستی

درمان مشکل مردان 

بخت گشایی

دفع موریانه و حیوانات

تقویت حافظه و هوش 

مشکل گریه کودک عصبی بودن  و نخوردن غذا

از شیر گرفتن کودک ترسیدن کودک 

خرید و فروش خانه و غیره 

دفع بلا و چشم زخم

محبوبیت و احترام بین مردم

سلام عزیزم،اول باید از بهزیستی بعدم از دادگاه اقدام کنین و مراحل اداریش که شامل ازمایش اعتیاد و بیما ...

سلام عزیزم،ببخشید شما کدوم شهر بودین ؟چه سالی اقدام کردین بهزیستی شمیرانات تهران میگه هنوز نوبت پرونده های ۹۷نرسیده باید فعلا تو نوبت باشی

خدایا خیلی به خاطر پر کشیدن دختر کوچولوم ناراحتم❤️😔بهم بچه های سالم و صالح بده لطفا،آمین🙏🏻
سلام عزیزم،ببخشید شما کدوم شهر بودین ؟چه سالی اقدام کردین بهزیستی شمیرانات تهران میگه هنوز نوبت پرون ...

سلام عزیزم 

تهران، مام شعبه بهزیستیمون شمیرانات بود ، معمولا بین دو تا سه سال طول میکشه ، مدت انتظار بستگی ب تعداد درخواستها و بچه هایی داره ک تحت سرپرستی بهزیستی اون منطقه هستن، حتی ب ما گفتن مدت انتظار برای فرزند پسر کمتره( ب علت اینکه درخواست فرزند دختر بیشتر) اما بازم برای ما دو سال طول کشید .

امیدوارم جوابتونو کامل داده باشم