2777
2789
عنوان

دوتادختر دارم خسته شدم ازدستشون

852 بازدید | 71 پست

بزرگه ۹کوچیکه ۷سالشه دارم همیشه باهم دعوا دارن همش همدیگرو کتک میزنن بزرگه زیر زیرکی اذیت میکنه کوچیکه هم لوس و فقط جیغ میزنه چیکارکنم ازدستشون اصلا به حرفم گوش نمی‌کنند هرچی میگم بشینید باهم دعوا نکنید گاهی که خیلی جیغ میزنن عصبی میشم کتکشون میزنم بخدا دست خودم نیس 

یایه کاری ازشون میخوام انجام نمیدن میگن به اون یکی بگم چرا به اون گفتم 

شوهرمم عصبی کردن اونم دیگه تحمل دعواهاشون نداره 

توروخدا بچه پشت سر هم نیارین همش بهم حسودی میکنن واصلا باهم نمیسازن منو روانی کردن بعضی وقتها میبینم آروم نمیشن جیغ میزنم باز شوهرم باهم دعوا میکنه خستم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بچه های من پشت سر همن رفتار شما از قبل تولد بچه دوم مهمه 

شما از اول خوب مدیریت نکردی الانم داری راه غلیط رو پش میگیری جواب خشونت رو با خشونت میدی اونا ده سال دیگه باهم رفیق میشن شما میشی یه مامان بداخلاق گوشه ی ذهن بچه ها

بچه سوهان عمره هرکی هم گفته پست سرهم بیارین خیلی اشتباه میگه

اره واقعا خوب نیست من دوس ندارم همسرم بهم فشار میاره فقط

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
براشون بازی های اشتراکی بگیر باهاشون صحبت کن ک مثلا باهم دوست باشید و اینجوری من ناراحت میشم قشنگ با ...

یعنی چی بازی هایی؟.دختر کوچیکم اصلا نمیذاره خواهرش به وسایلاش به لباساش دست بزنه داعم جیغ میزنه اصلا همدیگرو دوست ندارن 

من حرف میزنم ولی میبینم به حرفم توجه ندارن زودعصبی میشم 

براشون بازی های اشتراکی بگیر باهاشون صحبت کن ک مثلا باهم دوست باشید و اینجوری من ناراحت میشم قشنگ با ...

وای نه اصلا این حرفا رو نباید به بچه گفت.... دعوای بچه ها تا وقتی که به هم آسیب جدی نزنن ، چیز بدی نیس و نباید دخالت کرد‌. بچه هایی که تو بچگی با خواهر و برادرشون دعوا کردن در بزرگسالی مقاوم تر و موفق ترن.

من دختر اولم اخلاقش خوب بود میدونستم بچه بیارم حسودی نمیکنه 

براهمین دومی رواوردم

شمام بلخره اولیو میشناختی دیگ ک دومیو اوردی

مگر خدا خواسته بوده باشه

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
ببخشید خیلی دلم سوخت واسه بچه هات با این مامان و بابای داغون شون .....

دلت برای منم بسوزه توسن کم مادرشدم براهمین عصبی ام همش ۲۶سالمه شوهرم خیلی صبور بود اونم عصبی کردن