2777
2789
عنوان

عاقل ها بیان کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 24 پست
پس ولش کن فقط سعی کن با این آقاهه تنها نمونی که باز بخواد چرت و پرت بگه تا این دورهمی تموم شه

کاش نمیومدم شاید باورت نشه چند روزه دیگه میشه یه سال که شوهرم خیانت کرده بهم اومدم این مهمونی چون این روزا حالم خیلی بد بود میخواستم آروم بشم 

اما یه چیزی درونم بهم گفت کارماست این وقتی شوهر من به یکی چشم داشت یکی هم پیدا میشه که به زنش چشم داشته باشه 

حالم بدتر شد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش نمیومدم شاید باورت نشه چند روزه دیگه میشه یه سال که شوهرم خیانت کرده بهم اومدم این مهمونی چون ای ...

نه بابا چه کارمایی

کارمای شوهرتو که تو قرار نیست پس بدی

اون مرده آدم عوضی ای هست که همچین حرفی زده تقصیر تو نیست که

بنظرم به همسرت بگو

چند روزه دیگه میشه یکسال که متوجه خیانت همسرم شدم اومدم چند روزی بود که حالم خیلی بد بود با پیشنهاد این مهمونی خوشحال شدم گفتم یکم حالم بهتر میشه که اینجوری حالم بدتر شد 

دلم میخواد برم به شوهرم بگم وقتی تو به یکی دیگه چشم داشتی یکی پیدا میشه به زنت نظر داشته باشه اما واقعا عواقب بدی داره این داستان 

اما واقعا حالم از این نظر بازی این مرد بد شد و چندشم شد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

نه بابا چه کارماییکارمای شوهرتو که تو قرار نیست پس بدیاون مرده آدم عوضی ای هست که همچین حرفی زده تقص ...

شاید چون شرایط روحی نرمالی ندارم همه چیز رو بهم ربط میدم امشب فهمیدم اگه تو شرایطش هم باشم اصلا دلم نمیخواد اون خیانت رو تلافی کنم بیشتر حالم بد میشه از فکر کردن بهش  

نه بابا چه کارماییکارمای شوهرتو که تو قرار نیست پس بدیاون مرده آدم عوضی ای هست که همچین حرفی زده تقص ...

شاید چون شرایط روحی نرمالی ندارم همه چیز رو بهم ربط میدم امشب فهمیدم اگه تو شرایطش هم باشم اصلا دلم نمیخواد اون خیانت رو تلافی کنم بیشتر حالم بد میشه از فکر کردن بهش  

شاید چون شرایط روحی نرمالی ندارم همه چیز رو بهم ربط میدم امشب فهمیدم اگه تو شرایطش هم باشم اصلا دلم ...

آره عزیزم

تو ارزشت بالاتر از اینه که با خیانت روح خودتو لکه دار کنی 

آره عزیزمتو ارزشت بالاتر از اینه که با خیانت روح خودتو لکه دار کنی

اصلا تو تمام این مدت لحظه ای به خیانت فکر نکردم نه بخاطر شوهرم فقط بخاطر خودم چون احمقانس وقتی یه سگ گاز میگیره برای تلافی گازش گرفت 

اصلا تو تمام این مدت لحظه ای به خیانت فکر نکردم نه بخاطر شوهرم فقط بخاطر خودم چون احمقانس وقتی یه سگ ...

دقیقا 

امیدوارم حالت هرچه زودتر خوب بشه و دیگه ناراحت نباشی