2777
2789
عنوان

واکسن 😭 خواهشا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تعداد اقدس ها تو دور و بریاشون بیشتر از دکترهای متخصصه

نه چون تعداد فوتی بعد واکسن زیاد هست 

من خودم میزنم ولی واقعا این تعداد فوت بعد واکسن عجیبه

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
اسی حالا شما علمشو داری؟؟ اگه داری واقعا کدوم واکسن بهتره؟ 

من دکتر نیستم ک😂 من تو داروخونه کار میکنم دکترای که پیششون کار میکنم میگن تو اونایی که ایرانن اول استرزانکا بعدسینوزفام 

احسنت حالا من مخالف واکسن نیستم  ولی دیگه دکترها فقط به فکر جیبشونند. انگار دور از جون م ...

والا من اینقدر دکتر بد و پول پرست دیدم که دیگه از دکترا میترسم

دکتر خوب هم بینشون هست اما تعدادشون کمه

خیلیاشون بیمار جلوشون جون بده اما پول نداشته باشه محل سگ بش نمیذارن

بعد همین دکترا بیان بگن برید موش ازمایشگاهی واسه تست واکسن بشید ما باید بدو بدو بریم؟!

اونم این واکسنا که اصلا معلوم نیست چی ان ایمنیشون واقعا چقدره چجوری ان

هیچی دربارشون به طور قطعی ثابت نشده

{ خانم هستم }
بیخودی حرص نخور. هرکی دوست داره میزنه مثل من و خانوادم، هرکی هم دوست نداره خب نزنه.

واقعا هرکس دوست نداره نزنه به هر حال الان ویروس برای کسایی که واکسن نزدن فقط عامل مرگه بذارید خودشون انتخاب کنن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من دکتر نیستم ک😂 من تو داروخونه کار میکنم دکترای که پیششون کار میکنم میگن تو اونایی که ایرانن اول ا ...

برکت چی بدرد میخوره یا نه؟؟ راجب برکت حرفی نمیزنن

تو نخ ما نباش گره میخوری
متاسفانه امار فوت بعد واکسن تو ایران به شددددددت بالاتر از میانگین جهانیش هست  نزدیک به هفتاد ...

یعنی چی؟؟واکسن میزنن بعد میمیرن ؟از کجا میفهمن به خاطر واکسن بوده؟؟

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
یعنی چی؟؟واکسن میزنن بعد میمیرن ؟از کجا میفهمن به خاطر واکسن بوده؟؟

بافاصله کوتاه بعد واکسن ایست قلبی میکنن

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
نمیدونیم دیگه چی رو باور کنیم، والا 😕عموی جاری خواهرم به محض اینکه واکسنشو زده اومده خونه خوابیده د ...

ببین حواست باشه اگر علایمی داشتی واکسن نزن اگر مبتلا باسید و واکسن بزنید خوب نیست