2777
2789
عنوان

واکسن 😭 خواهشا بیایین

2208 بازدید | 160 پست

‏سوال من اینه واقعا چرا تو واکسن زدن به کسی که ۷ سال عمومی خونده و ۴ سال تخصص و‌علمشو داره و میگه واکسن بزنید اعتماد نمیکنید ولی به حرف اقدس خانوم که صرفا ۴ تا پست مسخره و زرد اینستا خونده و‌میگه واکسن نزنید گوش‌میدید؟

😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جوک تو کانال پزشکیم دیده بودم واقعا درسته👌👌👌

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

ما کل خانوادمون و فامیلامون واکسینه شدیم راضیم از هر نوع واکسنی هم زدن

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
بیخودی حرص نخور. هرکی دوست داره میزنه مثل من و خانوادم، هرکی هم دوست نداره خب نزنه.

ن بابا حرص نمیخورم برام سواله کلا تو همه کشورا حتی با وجود واکسن فایزر مخالف واکسن هست دیگه چه برسه به ایران که هیچکس به دولت و مسئولا اعتماد نداره 

برای اینکه بیمارستان ها پر شده از بیماران قلبی، دیروز همکار شوهرم بعد دو هفته واکسن زدن سکته قلبی کرده 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم