2777
2789
عنوان

واکسن 😭 خواهشا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 160 پست
میگن از هر یک‌میلیون نفر پنج نفردچار لخته خون میشن از اون پنج نفر یکی سکته می‌کنه و‌میمیره  ای ...

الان از اطرافیان من دو نفر واکسن برکت زدن یکی خون لخته شده و مرده یکی هم فلج شده

بیام بگم هر کی بزنه می میره 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
ولا از اقوام ما ۴ نفر بودن واکسن هم نزدن ۳ نفر کرونا دلتا با درگیری ریه گرفته یکی اصلا نگرفتع به سی ...

حالااگر فایزر زده بود میگفتند این است اعجاز فایزر

طرف امریکا فایزر زده

تو پرواز گرفته

خیلی هم نا جور

فقط زنده موند بخاطر واکسن

🌸 مرنج و مرنجان🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیری ریه نداره،فقط عطسه میکنه و آبریزش بینی،دو هفتس فقط همین علامتو داره بنظرت بازم خطرناکه؟

عزیزم با دکتر باز مشورت کنه 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

دوستان تاجایی ک میتونید واکسن روحتما بزنید واکسن مرگ ومیرراکاهش میده به حرف های ضدونقیض بقیه هم گوش نکنید پدرومادرم مادربزدگ ۸۳سالم اکثرافرادسالمند زدن هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومد به سن ما هم‌برسه قطعا میزنیم

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
حالااگر فایزر زده بود میگفتند این است اعجاز فایزر طرف امریکا فایزر زده تو پرواز گرفته خیلی هم نا ...

چه ربطی داشت به نوع واکسن

همه واکسن ها خوب هستن واکسن فایرز از همع بهتره

دشمنی با نوع واکسن که نداریم

همه واکسن ها خوب هستن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
نه عزیزم استغفرالله خدا خودش شاهده من اصلا ادم مغرور اون کارکتری که میگن نیستم اصلاااااااا من اتفاقا ...

نه این حرفو نزن 

کی گفته چیزی نداری

اتفاقا همه چیزم داری

بخودت و سوادت و پشتکار و هوشت افتخار کن چون همه ندارن 

خوب کردی واکسن هم زدی انشالله سالم و سلامت باشی 

خواهر زاده منم سال پنجم پزشکیه اونم خیلی وقته زده آسترا و خداراشکر مبتلا نشده 

شما چی زدی؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
نه این حرفو نزن  کی گفته چیزی نداری اتفاقا همه چیزم داری بخودت و سوادت و پشتکار و هوشت  ...

من سینو فارم زدم گلم از آسترازنکا ترسیدم حقیقتش

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
اتفاقا من اصلا برام سوال نشد  ببین از حسودیه تو توجه نکن

مرسی عزیزم🤍🤍🤍🤍