2777
2789
عنوان

واکسن 😭 خواهشا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 160 پست
برای اینکه بیمارستان ها پر شده از بیماران قلبی، دیروز همکار شوهرم بعد دو هفته واکسن زدن سکته قلبی کر ...

کدوم واکسن؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۳مورد این مدلی دیدم😔

واقعا راسته ؟من مامانم بیمت ی قلبی داره امروز مرحله دوم واکسن سینوفارم میخواسته بزنه 😢😢

باید چکار کنیم مشکلی پیس نیاد ..؟؟؟

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم

واکسنای دوره امیرکبیر کلی سال تو خارج از کشور تزریق شده بودن تکلیف ایمنی و عوارضشون معلوم شده بود اما اینا دیروز و پریروز ساخته شدن اونم واسه ویروسی که هنوز داره جهش پیدا میکنه و هی تغییر میکنه 

اصلا نمیشه واکسنای الان رو با واکسنای زمان امیرکبیر مقایسه کرد!

{ خانم هستم }
والا من اینقدر دکتر بد و پول پرست دیدم که دیگه از دکترا میترسم دکتر خوب هم بینشون هست اما تعدادشون ...

حالا من واکسن میزنم اگه پیش بیاد چون واقعا سال های جونیم داره میره و دیگه نمیتونم تحمل کنم

ولی برو تاپیک دکتر طب سنتیم رو بخون

رفتم دکتر امروز ، دکتره با شرکت نفیس قرارداد داشت اولش نگفت چیزایی که داره تو نسخه مینویسه محصولات نفیسه ، بعد که گفت برو داروخونه کناری(همشون هم با یه داروخونه حتما ساخت و پاخت دارند) بعد مسیول داروخونه گفت اره اینا محصولات نفیسه😐😕 اونجا بود که قهمیدم این دکتر هم مثل همون دکتر قبلیاست و داره دلالی میکنه و بازاریابی

چرا پس میگن دوهزار تا واکسن الکی فهمیدن زدن به مردم از یه طرفم خیلیا مردن بعد زدنش چیکار کنیم ما ⁦🤦 ...

نننن ببین این جریانش یچی دیگست ببین برای تولید واکسن یسریا داوطلب شدن 

برای تولید هرررر واکسنی به چند درصد داوطلبا دارو نما میزنن که بعدا ببینن این واقعا تاثیر واکسن بوده یا نه 

پس ربطی به ما نداره واسه اوناییکه داوطلب شدن برای تست واکسن ها 

برکت، البته خانمش پرستار هست اون گفته بود برکت بزنه

من یک ماه پیش دوزاولش روزدم وتوی این چندروزه بایددوزدومشوبزنم

توی یک تاپیکی مادرش سینوزفام زده بودریش پنج درصددرگیربودولی عفونت رفته بودتوی خونش وتوی کمابود

واقعا راسته ؟من مامانم بیمت ی قلبی داره امروز مرحله دوم واکسن سینوفارم میخواسته بزنه 😢😢 باید چکار ...

بخدا من روزها با کلی پزشک سروکله میزنم بخدا همشونم سیوزفامو استزانگا زدن اگر بد بود خودشون میزدن اینا شایعست 

حالا من واکسن میزنم اگه پیش بیاد چون واقعا سال های جونیم داره میره و دیگه نمیتونم تحمل کنم ولی برو ...

اره اکثرشون با یه شرکت قرارداد دارن و براشون مهم نیست محصولاتش واقعا خوبه یا نه😑

{ خانم هستم }