2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920245 بازدید | 14908 پست
با اصلاح سبکتنظیم خوابدوری از استرسورزش های سبک و رژیم عذاییتحت نظر مشاور

ممنون که جواب دادین.

اصلاح سبک سخته.فقط دو ماه تونستم اصلاح سبک بکنم.

من با اینکه زیاد نون خور نیستم اما ی مدت کوتاه کلا نون از هر نوعی رو حذف کردم خیلی لاغر شدم.لاغر بودم.لاغرتر شدم.

تا جایی که میتونم دست و پا شکسته اصلاح میکنم.

توکل بخدا.

هر چند چشمم آب نمیخوره من دیگه بچه دار شم.

هیییییی خداااااااا.

دلم پوکید.پوسید.خسته ام از همه چی.

ممنون که جواب دادین.اصلاح سبک سخته.فقط دو ماه تونستم اصلاح سبک بکنم.من با اینکه زیاد نون خور نیستم ا ...

عزیزم موفق باشی

من با اصلاح سبک از 1 به 1.9 رسیدم در یک سال

شما هم آزمایش بده شاید رفته بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موفق باشیمن با اصلاح سبک از 1 به 1.9 رسیدم در یک سالشما هم آزمایش بده شاید رفته بالا

توکل بخدا.راستش هزینه هاش خیلی سنگین هس برامون پارسال آزمایش دادم که یک دهم بود آبان ماه بود.حالا ببینم باز کی میتونم برم آزمایش .

فقط هر سه ماه میرم سونو که ببینم فیبروما یا کیست شکلاتی چقدر بزرگ شدن؟

راستش الان ی مدتی هس دارم کلم بروکلی مصرف میکنم چای سبز و زردچوبه و عسل .شاید بعد از 20 روز اینا برم ی سونو بدم ببینم تاثیر مثبتی میبینم یا نه؟؟

چای سبز و قهوه و چای سیاه برای ما ضرر داره مخصوصا قهوه و چای سبز چون کافئین دارن

چای سبز برا چی ضرر داره برا ذخیره تخمدان؟؟؟

وای دل شوره گرفتم مطمئنی چای سبز ضرر داره؟؟؟

آخه میگن چای سبز برا فیبروم خیلی خوبه منم برا همین ی ماهی میشه که دارم چای سبز مصرف میکنم وای خدا پس بگو پدر تهمدانامو درآوردم دیگه.

تا جایی که من میدونم چای سیاه و قهوه کافئین دارن.

چای سبز برا چی ضرر داره برا ذخیره تخمدان؟؟؟وای دل شوره گرفتم مطمئنی چای سبز ضرر داره؟؟؟آخه میگن چای ...

چای سیاه کافئین نداره... تیین داره

چای سبز کافیین داره

من آندومتریوز هستم مشاورم گفت چای سبز نخورم

برای فیبرم اطلاع ندارم

اما اگر درست باشه و کافئین داشته باشه احتمالا برای فیبرم هم خوب نباشه

مشاور اصلاح سبک بگیرید

خیلی مواد غذایی که تو نت نوشته بود خوبه بعد مشاور ممنوع کرد برای من

چای سیاه کافئین نداره... تیین دارهچای سبز کافیین دارهمن آندومتریوز هستم مشاورم گفت چای سبز نخورمبرای ...

والاه منم نمیدونم دقیق تو همین نی نی سایتیها کاربری گفته بود با خوردن چای سبز و ی سری چیزای دیگه تونسته فیبرومشو از بین ببره.

منم از اون موقع شروع کردم به خوردن چای سبز.

منم هم کیست آندومتریوما دارم هم فیبروم رحم هم ذخیره تخمدانم یک دهم هس چسبندگی هم دارم دیگه اینکه همسرم تحرک اسپرمش کمه واریکوسل داره.

خودم 6ونیم سال بصورت طبیعی پیشگیری کردم حالا دیگه با این وضع باردار نمیشم.

والاه منم نمیدونم دقیق تو همین نی نی سایتیها کاربری گفته بود با خوردن چای سبز و ی سری چیزای دیگه تون ...

عزیزم اگر تمایل داری اصولی اصلاح سبک کنی و تحت نظر باشی تا موفقیت

شماره کسی خودم باهاش جلو رفتم برات بفرستم

از شاگردان فلورا تاجیک هستن

عزیزم اگر تمایل داری اصولی اصلاح سبک کنی و تحت نظر باشی تا موفقیتشماره کسی خودم باهاش جلو رفتم برات ...

باشه حالا بفرستین شما ببینم چی میشه.آخه گوشیم اینستاش مشکل پیدا کرده دیگه اینستا برنامشو ندارم.

مشکلم یکی دوتا نیس که.

خیلی ممنونم که میای جوابمو میدی.حالا دیگه هیچ فیبرومی ندارین شما؟؟رحمتون کاملا سالم هس؟؟؟کیست تخمدان ...

عزیزم من ۴ ماه بعد عمل دقیقا روزی که فرداش قرار بود برم ویزیت بعد عمل آصف جاه و روزی بود که پریود میشدم بی بی چک مثبت شد اصلا دیگه نمیدونم ذخیره م چند بود 

با شروع ای وی اف ۱.۵ بود قبل عمل ۰.۹ دیگه بعدش نرفتم ببینم چنده چون اهمیت نداشت برام دیگه 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
عزیزم من ۴ ماه بعد عمل دقیقا روزی که فرداش قرار بود برم ویزیت بعد عمل آصف جاه و روزی بود که پریود می ...

من اشتباه کردم بعد عمل اقدام نکردم 

آصف جاه کن 6 ماه اقدام کن بعد برو برای انتقال

من بعد از 8 ماه اقدام کردم سونو رفتم دوباره هر کدوم از تخمدان‌ها کیست کوچک و یک تخمدان چسبندگی 🥺

عدد ذخیره رو چطوری بالا ببرم؟؟؟همسرم داره کوکیوتین و ال کارنیتین مصرف میکنه

گلم چندین بار گفتم عدد ذخیره مهم نیست بقول تاجیک یه تخمک باکیفیت هم داشته باشی کافیه . با اصلاح سبک عدد هم بالا میاد ولی حتی اگه عدد بالا بیاد و شما نتونی استرس رو مدیریت کنی سطح بالای کورتیزول اجازه نمیده هورمونا درست کار کنن 

آقایونی ک واریکوسل دارن حتما باید عمل کنن در کنارش علاوه بر مصرف ویتامین سی و اسید فولیک، حتما باید بیضه ها خنک نگه داشته باشه . سیگار و مشروب هم کامل ترک بشه 

برو پیج تاجیک همه چیزایی که لازمه رایگان توی هایلات ها هست اگه خواستی تحت نظر باشی هایلایت مامای همکار رو ببین با هزکدوم تونستی ارتباط دلی بگیر انتخاب کن یه هزینه ای میدی میری زیر نظرش . غیر ازینا که توی هایلاتن هرکی گفت من همکار تاجیکم کلاهبرداره

گلم چندین بار گفتم عدد ذخیره مهم نیست بقول تاجیک یه تخمک باکیفیت هم داشته باشی کافیه . با اصلاح سبک ...

شما راست میگی من شب و روز ندارم.حتی تو خواب هم خواب دکتر و عمل فیبروم و کیست میبینم.زندگی رو برا خودم جهنم کردم.

از ی طرف از عمل فیبروم و کیست میترسم.

از ی طرف همسرم به ivf کردن راضی نیس.

منم موندم چکار کنم هم نگران اینم که بدونivf کردن برم عمل کنم خدایی نکرده بعدش بچه دار نشم...

دلم میخواد با این وضع که دارم ی بچه بیارم بعد برم عمل کنم.ای خدا .

بدجور استرس دارم حالم خوب نیس حتی به اطرافیانمم اخلاقم بدشده از ی طرفم هزینه ها.

من منتظر معجزه هستم نیکچه جان.

برا همه برا منم تو این روزای عزیز دعا کن.

شما راست میگی من شب و روز ندارم.حتی تو خواب هم خواب دکتر و عمل فیبروم و کیست میبینم.زندگی رو برا خود ...

ای وی اف کاری ب عملت نداره عمل کن اقدام میکنی ان شاالله خدا طبیعی دامنت رو سبز میکنه 

ببین از منی که بخاطر استرس و غمی که ب تنم ریختم و مریضی خودایمنی گرفتم بشنو؛ به محض اینکه استرس رو مدیریت کنی و خودتو بزنی ب بی خیالی و از همه ناامید باشی جز خدا حتی با همین فیبروم هم باردار میشی فقط امیدت رو از دست نده تلاشتو بکن نتیجه ش هم ان شاالله اولاد سالم و صالحه برات