2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920341 بازدید | 14908 پست
سلام من فکر میکنم با ورزش فیبرم از بین میره یا باعث میشه فیبرم نداشته باشیم،مادرم فیبرم داشت منم فیب ...

عزیزم بافت فیبروم چربی نیست که با ورزش کردن تنها از بین بره ورزش در کنار روش زندگی سالم و بدون استرسه که باعث میشه کوچیک بشه که خیلی زمان بره 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
سلام خانمی.بله علم پیشرفت کرده.5 تا دکتر متخصص رفتم گفتن اول جنین فریز کن بعد برو عمل فیبروم و کیست ...

عزیزم نگران ذخیره ت نباش دیگه الان ثابت شده که عدد ذخیره معیار قدرت باروری نیست با کمی همت میتونی عدد ذخیره ر‌و هم بالا بیاری حتی اگه یه تخمک داشته باشی مهم کیفیته تخمکه نه تعدادش

من خودم سال ۹۹ با ذخیره ۱.۵ ای وی اف شدم انتقال هم دادم مثبت شد ولی پوچ بود سقط شد . فیبرومم با داروهای سیکل ای وی اف از ۲ سانت تبدیل شد به سه تا ۱۰ و ۵ و ۳سانتی اینترمورال با اثر فشاری روی اندومتر! یعنی اگه مثبت هم می‌شد سقط میشد

سال ۱۴۰۱ با ذخیره ۰.۹ دهم فیبرومم رو جراحی کردم ۴ ماه اصلاح سبک زندگی انجام دادیم با همسرم روزی که قرار بود پریود شم و برم ویزیت جراح برای اجازه ب اقدام بی بی چک مثبت شد اونم به صورت کاملا طبیعی نه با ای وی اف

اینارو گفتم بگم ک ذخیره ملاک نیست ذخیره من بمرور اومد پایین ولی چون اصلاح سبک کردم خدا لطف کرد بهم بچه دار شدم . 

اگه همسرتون سلامت هستن ای وی اف لازم نداری حقیقتا اصلاح سبک زندگی انجام بده ان شاالله دامنت سبز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. دوستان کسی جدیدا رفته مطب آصف جاه ؟میدونه چطوری باید نوبت بگیره؟ به من ۶ ماه پیش واسه این ماه نوبت داد اما الان کسی نیست خبر بده هرچی هم زنگ میزنم کسی جواب نمیده. کسی اطلاع داره لطفا من و راهنمایی کنه ممنون میشم

تهران نیستی؟سر نوبت برو مطب

اخه یادمه بهم پیامک میداد خانم کاظمی. مثلا میگفت این هفته چهارشنبه . من کرجم .مطبشم عوض شده. هرچی از مهربان پرسیدم حداقل بگو چجوری وقت بگیرم من مریض دکترم. راهنمایی نکرد

عزیزم نگران ذخیره ت نباش دیگه الان ثابت شده که عدد ذخیره معیار قدرت باروری نیست با کمی همت میتونی عد ...

سلام نیکچه جان خوبی؟عزیزم خدا خانوادتو برات حفظ کنه.

عزیزم اگه ذخیره مهم نیس پس چرا من باردار نمیشم؟؟؟

همسرم هم مشکل داره کم تحرکی داره و شکل و تعداد خوبه هم واریکوسل داره اما عمل نمیره.

دلم داره میپوکه بخدا.چشمام پر از اشکه.

بهم دلداری بده نیکچه جان.

نمیدونم کدوم غم و غصه رو بخورم.

آخه بعضی از فیبرومام زیر 13 میلی هس اونا رو تو عمل کاریش ندارن از اونا هم میترسم بعد از عمل نکنه بزرگ بشن. 

تو مادری توروخدا برام از ته دل دعا کن.

میشه بگین به شما چیا تجویز کرده بودن؟؟خانم سنگی کجا هستن؟؟

ببخشید دوست عزیز، من بعد چند ماه آمدم نی نی سایت

ایشون شاگرد حکیم خیراندیش هستن

چیزهایی که به من گفتن مهمترینش ترکیب یه قاشق مربا خوری روغن زیتون و عسل و به اندازه یه نخود زاج( واژینال)

هر شب در ایام پاکی

عزیزم میشه در مورد طب سنتی و فیبروم بگی آیا برا سایز بزرگ هم جواب میده و امکان داره کوچکترش کنه؟؟

آن زمانیکه من پیش ساره سنگی میرفتم، ایشون گفتن فیبروم ۱۴ سانتی رو درمان کردن، اما خب طول میکشه

سلام ممنون عزیزم که جواب دادین.تازه عضو شدم نمیدونم کی بهم جواب میدین که بیام بخونم من تبریزم طب سنت ...

من زیر نظر خانم ساره سنگی حدود سه سانت فیبرومم رو کوچیک کردم ، ولی در حین درمان باردار شدم، که تو بارداری فیبرومم به شدت رشد کرد و دچار زایمان زودرس شدم و متاسفانه بچه نموند، ولی بعدش دیگه چون فیبرومم خیلی بزرگ بود( حدود ۲۳ سانت) و به کمرم هم داشت فشار می آورد، دیگه نمیتونستم با طب سنتی درمان کنم چون خیلی طول میکشید، رفتم پیش خانم دکتر مدرس گیلانی عمل کردم...

عزیزم نگران ذخیره ت نباش دیگه الان ثابت شده که عدد ذخیره معیار قدرت باروری نیست با کمی همت میتونی عد ...

نیکچه جان یادم رفت بپرسم اون زمان که عمل فیبروم انجام دادین همشو برداشتن؟؟؟

الان وضع رحمتون چطوره؟؟دیگه بعد از اون فیبروم در نیاوردین؟؟

الان من تا بچه دارین؟؟منتظرم جوابتونو بدونم.

سلام نیکچه جان خوبی؟عزیزم خدا خانوادتو برات حفظ کنه.عزیزم اگه ذخیره مهم نیس پس چرا من باردار نمیشم؟؟ ...

ممنون گلم 

ذخیره با عددی که توی ازمایش ب عنوان انتی مولرین هورمون درج میشه دیگه مهم نیست که اگه پایین باشه بگیم خانم باردار نمیشه تازه شما میتونی همین عددذخیره ت رو هم بالا بیاری ولی مهم کیفیته نه کمیت. خب گلم شما میگی همسرت هم مشکل داره  درمان ناباروری ک فقط یک طرفه نیست ایشونم باید درمان شه هم شکل و تحرک خیلی مهمه ایشون مکمل و ویتامین باید مصرف کنه و اینکه واریکوسل هم درمان شه عمل نکنه عین اینه که شما به تنهایی بتونی حامله شی بهرحال اسپرم هم مهمه که شکل و حرکت و حتی از نظر شکست ژنتیکی سالم باشه وگرنه حتی اگر لقاح صورت بگیره ممکنه سقط شه.  

در مورد سوال دومت بله هرچی فیبروم حتی یک کیست هم ب تخمدان بود همرو برداشت . 

من الان یه پسر دارم

ممنون گلم ذخیره با عددی که توی ازمایش ب عنوان انتی مولرین هورمون درج میشه دیگه مهم نیست که اگه پایین ...

خیلی ممنونم که میای جوابمو میدی.حالا دیگه هیچ فیبرومی ندارین شما؟؟رحمتون کاملا سالم هس؟؟؟

کیست تخمدان که داشتین قبل عمل ذخیره چن بود؟؟ بعد عمل چن شد؟؟

خیلی ببخشید زیاد سوال میپرسم.بخدا گیج موندم و بلاتکلیف.

خدا گل پسرتون رو براتون حفظ کنه.