2777
2789
عنوان

بچه پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 69 پست
خب ه لزومی داره پس یعنی برای کلاس اول لازم نیست مدرک پیش دبستانی

یه خانومه معلم اول دبستانه ازش پرسیدم گفت چند ساله که دیگه اجبار نیست ولی گفت حتما یه جا ثبتنامشکنم چون بچه هایی که پیش نرفتن توی پایه اول خیلی می لنگن

خانما من دوتا داداش دوقلو دارم باید امسال برن پیش دبستانی .. شهریه ش خیلی زیاده برامون بنظرتون خودم میتونم کار کنم باهاشون.. کتاب چیا بگیرم... الفبا رو کامل باید یاد بگیرن توی پیش؟

من نشستم تَهِ گلدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما من دوتا داداش دوقلو دارم باید امسال برن پیش دبستانی .. شهریه ش خیلی زیاده برامون بنظرتون خودم ...

الفبا برای پیش ضرورتی نداره....دست ورزی و کمی ریاضی بلد باشند...کتاب های مخصوص پیش دبستانی توی همه ی کتاب فرووشی ها هست

من پارسال دخترم را ثبت نام کردم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
خانما من دوتا داداش دوقلو دارم باید امسال برن پیش دبستانی .. شهریه ش خیلی زیاده برامون بنظرتون خودم ...

نوشتن اصلا واجب نیست توی پیش.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

پسر من حضوری میره چون از من حرف شنوی نداره و خیلی سرخوده برا همین نیازه یه مربی باهاش کار کنه

حروف الفبا و اعداد رو به بچه ها یاد میدن

ویدیوهای طوطی تی وی از آپارات دانلود کنید الان پسر من چندتا حرف الفبا را باهاش یاد گرفته و تو زیرنویس های تلویزیون بهش اشاره میکنه

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕

مجازیا اکثرا شهریه شون کمه. اگر مدرک نخوان بدن و مربوط به جای خاصی هم نباشن که دیگه خیلی شهریه اش کمه

من پسرم حضوری رفت 

رعایت پروتکل ها و فاصله فیزیکی و .. 

فقطم پنج شش نفر بودن تو کلاسشون 

الانم ک اول ثبت نامش کردم، پرسیدن پیش دبستانی رفته یانه ، گفتن اگه نرفته دو هفته ی آخر شهریور باید بیاد مدرسه برا آموزش پیش دبستانی

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
چه چیزایی یاد دادن بهش؟

چند تا سوره ،اعداد،شعر،کلی کاردستی،لوح نویسی.