2777
2789
عنوان

بچه پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 69 پست
بله اونجا به ما گفتن دخترتون با این نمره نفر برتر بوده تو مشهد موقع ثبت نام کلاس اول هم مدیر مدرسه گ ...

ب ما ک اصلا نمره شو نشون ندادن 

تو سیستم زدن 

ثبت نامشم قبل سنجش انجام داده بودیم 

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب ما ک اصلا نمره شو نشون ندادن  تو سیستم زدن  ثبت نامشم قبل سنجش انجام داده بودیم

نه نمره ی دختر من چون نفر برتر شد همونجا گفتن و تبریک هم گفتن

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)

سلام عزیزم 

ببخشید فراموش کرده بودم ک قول داده بودم عکس شعر ها رو برات بفرستم 

شرمنده

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
سلام عزیزم  ببخشید فراموش کرده بودم ک قول داده بودم عکس شعر ها رو برات بفرستم  شرمنده

عه چقد کیفیتش اومده پایین 

اسم شعرارو میگم از نت سرچ کن 

همش هست 

۱-سلام مثل بهاره 

۲-یار با شهامت 

۳-مانند دست است هر خانواده 

۴-پاییزه و پاییزه 

۵-من بچه ای خندانم وضو را خوب میدانم 

۶-به به ببین چی دارم، چه جعبه قشنگی 

۷-پل هوایی، چه با صفایی

۸-خیاط ما اوستا رضا 

۹-من یه گلم نگام کن 

۱۰-سیر و سماق و سکه، دو تخم مرغ رنگی 

۱۱-حیوونا خیلی هستن، اهلی و وحشی هستن