2777
2789
عنوان

بچه پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سوال کردم گفتن چه حضوری چه غیر حضوری از ۳میلیون هست تا ۴میلیون بنظرم اصلا غیر حضوری اسمش ننویس چ ...

من مجازی نوشتم آموزش هارو هر روز میفرسته تا روز بعد وقت میده باهاش کار کنم و تکلیفشو بفرستم. این بنظرم خوبه.

من مجازی نوشتم آموزش هارو هر روز میفرسته تا روز بعد وقت میده باهاش کار کنم و تکلیفشو بفرستم. این بنظ ...

اینجوری خوبه ولی بچه بخواد ی جا بشینه با گوشی هیچی یاد نمیگیره

پیش دبستانی بیشتر بازی هست و نحوه آموزش صبر و نشستن سر کلاس

سمت ما همه جا ۷_۸ تومن بود فقط به جا گفت ۴ تومن. منم مجازی اسمشو نوشتم

اخه همشونم اموزششون یکیه من دخترم دوماه رفت مهد با اینکه ۳نفر بودن سر کلاس الان سه تامون کرونا گرفتیم دیگه نمیذارم حضوری بره

عزیزم من دخترم جز نفرات برتر سنجش در مشهد شد

فقط کتاب جامع گاج باهاش کار کردم

کلاس هم نوشتمش حضوری ولی متاسفانه خورد به کرونا

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
اینجوری خوبه ولی بچه بخواد ی جا بشینه با گوشی هیچی یاد نمیگیره پیش دبستانی بیشتر بازی هست و نحوه آم ...

آره پیش دبستانی آنلاین من قبول ندارم چون بچه حوصلش نمیکشه. ولی اینجوری که آموزش هارو بفرسته بگه هروقت تونستید ببینید خیلی خوبه.

عزیزم من دخترم جز نفرات برتر سنجش در مشهد شد فقط کتاب جامع گاج باهاش کار کردم

مگه برترها رو اعلام میکنن؟ 

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
خب الفبا چی؟ یادش ندادن؟

الفبا را یاد میدن ولی اجبار تو نوشتن نیست.لوح نویسی را میدادن بچه ها مینوشتن بعد حرف را یادشون میدادن.مثلا حرف د را میخواستن یاد بدن اول میگفتن این لوح را بنویسید بعد با نقاشی و شعر میگفتن که چه حرفیه و چه کلمه هایی با این حرف شروع میشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
اخه همشونم اموزششون یکیه من دخترم دوماه رفت مهد با اینکه ۳نفر بودن سر کلاس الان سه تامون کرونا گرفتی ...

آره عزیزم . چه سه نفر چه سی نفر.

منم اصلا معتقد به حضوری نیستم. بچه ها ماسک درست نمیزنن. بعضی ماسکا گشاده اصلا کیپ صورت نیست. گاهی یهو ماسک برمیدارن. خوراکی میخورن. خیلی ریسکه حضوری

آره پیش دبستانی آنلاین من قبول ندارم چون بچه حوصلش نمیکشه. ولی اینجوری که آموزش هارو بفرسته بگه هروق ...

عزیزم خودتون باهاش کار کنید

بالا من توضیح دادم

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)