2777
2789
عنوان

ینی باز حامله میشم😔

72 بازدید | 4 پست

وقتی حامله بودم همش یکی از دوستای دوران دبیرستانم میومد ب خوابم و حامله بود

یک هفته تموم میومد ب خوابم منی ک هیچ خبریازش نداشتم

بچم سقط شد و قلب نداشت😔خیلی ضربه خوردم

از یکی دیگه از دوستام سراغه همون رفیقمو گرفتم و گفت حاملس...خوابم درست بود

دلم گرفت...از حاملگیه اون ناراحت نشدما

ازین ک چرا بچه من نموند ناراحتم😔وقتی بچم نبود انقدبهونشو نمیگرفتم

الان ک اومد و زود رفت خیلی بهونه میگیرم😔ینی میشه بازم بیاد

سالم باشه😔من تو زندگیم سختی زیاد کشیدم میشه بیاد و بشه همه ی دل خوشیم😔

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم‌نگران نباش شما هنوز جوونی خدا انقدر دوست داره که یه بچه خوشگل ناز بهت بده و از این غم درت بیار ...

هرچی میگذره تازه میفهمم چیشده....انگار کم کم بیدار میشم..مفت مفت بچمو از دست دادم

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
هرچی میگذره تازه میفهمم چیشده....انگار کم کم بیدار میشم..مفت مفت بچمو از دست دادم

چرا مفت مفت شاید قسمت بوده فکر‌کن اگر خدایی نکرده یه بچه با یه مریضی به دنیا میوردی راحت بودی؟ اونطور بیشتر درگیر میشدی این گذشته ایشالا دوباره یه بچه ناز سالم همونطوری که میخوای به دنیا میاری

.