2777
2789
عنوان

علایم دفع سنگ کلیه چیه

60305 بازدید | 21 پست

سلام دوستان شوهرم هفته پیش درد داشت بردمش بیمارستان سنو گرفتن گفتن سنگ کلیه داره همون روز خیلی درد داشت تاروز بعد خیلی درد داشت 

خیلی هندوانه مایعات خورد ولی ورزش نکرد 

حالا دردش کلا خوب شده  

من شوهرمو میگم شاید دفع شده  

حالا میشه هرکی تجربه داره بگه وقتی دفع بشه سنگ میفته دیده میشه یانه ؟؟؟

سوزش ادرار و شاید خون تو ادرارم دیده بشه.راحت یه سونو بده مشخصه دفع شده یا نه

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

مادرشوهرم وقتی میخواد دفع کنه خیلیییییییییی درد داره خیلیییییی

مثلا امروز گرفت یه پارچ آب طالبی خورد بعدشم طناب طور زد سریع دفع شد و دیده هم میشه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم وقتی میخواد دفع کنه خیلیییییییییی درد داره خیلیییییی مثلا امروز گرفت یه پارچ آب طالبی خور ...

آها طناب نمیزنه  یه روز خیلی درد داشت ولی الان دردش خوب شده 

سوزش ادرار داشت ولی خون نه  اگه دفع بشه سنگ دیده میشه یا پودر میشه

اگه ادرارو مثلا توی یه ظرف انجام میداد میشد دیدش و بستگی به اندازش داره بعضی مواقع هم سنگ پودر میشه و ذره ذره دفع میشه معلوم نیست

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
آها طناب نمیزنه  یه روز خیلی درد داشت ولی الان دردش خوب شده

نمیدونم والا ولی من هرکیو دیدم سنگ کلیه داشتن تحرک کردن که دفع بشه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

[QUOTE=92775558]اگه ادرارو مثلا توی یه ظرف انجام میداد میشد دیدش و بستگی به اندازش داره بعضی مواقع هم سنگ پودر میشه ..

آها یه هفته دیگه بگم مایعات بیشتر بخوره بعد بگم بره سونو 

[QUOTE=92775558]اگه ادرارو مثلا توی یه ظرف انجام میداد میشد دیدش و بستگی به اندازش داره بعضی مواقع ه ...

آره مطمئن ترین راه سونو هست

سلام من چند ماه سنگ کلیه دارم سمت راستیم اندازش سه میله این همه سونودادم رفتم دکتر هنوز دفع نشده الان دو روز احساس میکنم یه چیزی توش گیره کرد درد دارم نمیدونم چیکار کنم این همه ابم میخورم انگار قفل کرده توش

سلام من چند ماه سنگ کلیه دارم سمت راستیم اندازش سه میله این همه سونودادم رفتم دکتر هنوز دفع نشده الا ...

سلام عزیزم شما چکار کردین سنگتون دفع شد ؟ 

منم سنگ کلیه دارم ۳ میله 

مرداد ماه دردپهلو خیلی شدید داشتم رفتم سونو سنگ داشتم هنوز دفع نشده انگار مثل سنگ شما قفله البته سونو گفت داخل کالیس تحتانی هست احتمالا بخاطر همونه دفع نمیشه الان ۴ ماهه بعضی وقتا درد پهلو دارم ولی کم 

قطره سنکل و عرق خارشتر و اب زیاد هم میخورم ولی دفع نمیشه لعنتی دکتر هم رفتم قرص خاصی نداد چون بچه شیر میدم  نمیدونم چکار کنم یه وقتایی دردش میگیره به کشاله رانم سمت راست و به پام پهلو کمرمم گاهی اوقات درد کم داره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

سلام ، دوستان همسر منم دو سال سنگ کلیه خیلی اذیتش کرد ، سنگ شکن و دکترای مختلف و کلی دارو خوبش نکرد ، یه سنگ شش میل یه پنج میل داشت ، واقعا عذاب کشید ، اگر خودم از زدیم ندیده بودم باور نمی‌کردم اینکه درد سنگ کلیه از زایمان بدتره درسته ، خدا خیر بده یکی از آشناهامون یه داروی گیاهی بهمون معرفی کرد همسرم خورد طی سه روز سنگش دفع شد بدون درد حل شده بود سنگش از سونو فهمیدیم ، بعد اون به هر کی معرفی کردیم خورد فقط دعای خیر کرد برامون همشون سنگشون افتاد خداروشکر