2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم دروغ میگه

133 بازدید | 5 پست

من شهرستانم اومدم عروسی خونم شهر دیگه هست بعد میخواستم پنجشنبه برم خونم جمعه خونم باشم شوهرم اول گفت جمعه سرکارم ساعت سه هم  از کار در میام میرم کوه با پسر دایی پسر خالم بعد گفتم باشه بعدش اومد گفت دیگه مرخصی گرفتم ساعت هفت صبح قرارع بریم گفتم باشه بعد گفت سه ساعت راهه تا کوه ساعت 9ونیم صبح گفت هنوز تو راهیم بعد ساعت12ونیم گفت داریم برمیگردیم دست پسر داییم شکسته الآنم میگه یک دیویست قرارع بزنم پسر داییم گفتم چرا گفت کوه غذا برده بودیم برای اون گفتم غذا هرچقدر باشه یک دیویست نمیشع گفتم جیگر دنبه بال کتف هندونه خوراکی بردیم سهم هر کس شد یک دیویست الان شک کردم مگه تو دو ساعت میشه هم جیگر کتف بال کباب کرد هم خورد اصلا حرفاش با هم نمی‌خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.