2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136501 بازدید | 283 پست

سلام دوستان نظرا همه را عزیزان را خوندم خیلی داغون شدم من یه هفته اس ک چربی تزریق کردم خیلی پشیمونم اعتماد بنفسم خیلی اومده پایین اصلا دوس ندارم چیکار کنم ک بره چربی تروخدا بگین؟امکان تخلیه هست؟

سلام دوستان نظرا همه را عزیزان را خوندم خیلی داغون شدم من یه هفته اس ک چربی تزریق کردم خیلی پشیمونم ...

سلام منم هفته پیش انجام دادم وحشتناکم دکتر که میگه باید صبر کنی فعلا زوده امیدوارم واقعا به سلامت عبور کنم الانم فقط گفته ماساژ بده صورتت رو منم امروز که روز دهم هست شروع کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم😭 منم همین مشکلو دارم.  حسابی زندگیم مختل شده.

منم زندگیم مختل شده ،همش عینک دودی میزنم ،یعنی هرروز از خدا میخوام آه و نفرین من ایدا حسامی رو بگیره،با صورتم چکار کرد،بلایی بدتر ازو اون سر خودش بیاد،تو رو خدا هر راهی پیدا کردی منم در جریان بذار،منم هر چی شد بهت میگم،من کاملا شبیه خودتم حتی ارایشم نمیکردم ،با این کارم  بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم

بچه ها ،جان هر کسی دوست دارید این کار رو نکنید ،من صورتم خیلی خیلی بچگونه بود ،خواستم فقط یک ذره گردترش کنم ،ایدا حسامی گفت زیر چشماتم یکم میزنم گودیش بره ،بخدا گودی نداشت ،بخاطر پولش این کاارو با من کرد،الان زیر یکی چشمامم سفت و ورم کرده است ،اون یکیم گاهی پف میکنه ،بخدا صورتتون افتاده میشه ، این کاررو با خودتون نکنید ،دوست دارید فرم صورتتون افتاده و شکسته بشه،بلایی که سر ما امد براتون عبرت بشه،من الان با چشمای اشکی اینا رو مینویسم ،چون من داغون شدم ،نمیخوام شمام مثل  من بشید

من به شخصه حالم از تزریق چربی و کوفت و زهرمار بهم میخوره😂😂😂کسی هم که انجام داده باشه حس بدی ازش میگیرم دست خودم نیس،ناخوداگاه کنار میکشم خودمو

و اینکه فقط یه زن میتونه اینهمه بلا سر خودش بیاره و دستکاری انجام بده اخر سر بازم نه زیبایی داره نه اعتماد بنفس

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

والا فکر کنم شانسی باشه،مادرشوهرم و خاله شوهرم چندبار انجام دادن ،۲۰ سال حوونتر شدن همچین لپ گلی و پوستشون خوب شده که نگو،حالامن یه خط لب زدم انگار بچه ۵ ساله برام زده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

خواهر من تو کلینیک گرین بیوتی تزریق چربی کرده و صورتش خیلی خوب فرم گرفته من که بهش میگم انقدر جوون شدی سنت رو 10 سال کمتر بگو اصلا بهت نمیاد   از کارشون هم خیلی راضیه و تعریف می کنه منم خیلی دوست دارم تزریق چربی کنم ترغیب شدم برم انقد که خواهرم نتیجه خوبی گرفته

خواهر من تو کلینیک گرین بیوتی تزریق چربی کرده و صورتش خیلی خوب فرم گرفته من که بهش میگم انقدر جوون ...

وقتی صورتش در اثر وزن چربی افتاد، بعد در حالت خوشبینانه اگه ۲۰ سال پیر نشه، برمیگرده به سن خودش.

عزیزم پیش دکتر جعغری رشت زدم  فقط یبار چربی تازه زدم دیگه دیدم شبیه عنتر شدم برا ترمیم نرفتم و ...

بچه ها هستین؟ اونایی که فقط یه بار زدین و ترمیم نرفتین الان بعد چندسال چی شده؟ نریخته پایین؟

وای خدا من نفسم از خوندن این تایپک گرفته بخدا پیش فوق تخصص رقتم که اصلاااا پولکی نیست و بهش یکی دوتا عمل گفتم اصلا حاضر نشد گفت جوونی جای بخیه ات میمونه گفت میتونی به جاش چربی تزریق کنی صورتت صاداب میشه فعلا واسه ۵ سال دیگه راضیت میکنه.

و حتی من دیدم که فیلر میزنه بهش گفتم فیلر گفت فیلر برای کسیه که چربی نداره و کلی از مزایای چربی گفت که از بافت طبیعیه و حالت طبیعی داره و نصفش میره بقیه اش میمونه دائمیه و ... گفتم خب آنزیم نداره گفت من خیلی کم وطبیعی میزنم در حدی که مراجعینم میگن اولش خوب بود آقای دکتر منم میگم نمیشه اولش بیشتر زد چون گوله میشه و کش پوست میاد و ... خلاصه از مزایاش گقت و منم دیدم اصلااا پولکی نیست و کلا همه کارشم گرون میگفت راضی شرم ولی الان اومدم تو این تاپیک قلبم گرفت بخدا 😰😰😰😰 بیاید و بگید که بعد یک ماه اینطوریام نبوده و اوکی شدین یا بگید که چون نرمیم نرفتین کلش جذب شده رفته پی کارش خلاصه بیاید یه چیزی بگسد تو رو خدا نفسم بالا نمیاد

قبلا خیلی کم زیر چشم و خط خندمو فیلر زده بودن راضی بودم ایشونم یکم زیز چشم یکم خط خنده و یکم هم گونه و قسمت سیب گونم که چون لاغر شده بودم چربیش آب شده بود زد و همچنین قسمت چونه ام بین چونه و خط غم که اون حالت افتادگی رو بگیره. تو رو خدا بیاین یکم حرف بزنید 

تجربه یکی از دوستان که من اینجا کپی میکنم: سلام میخوام تجربه خودم از تزریق چربی رو اینجا ب ...

عزیزم میشه لطفا نتیجتونو از لیفت بگید؟ لیبت کامل کردید یا مینی لیفت؟

وای خدایا چه گوهی بود خدا کنه بعد یک ماه اوکی بشه بخدا نذر کزدم هزینه تحصیل طک وودک بی سرپرستو بدم 😓😓

برای رهایی از چربی های تزریق شده به صورت: ۱. بچه ها بعضی از پزشکا، ممکنه بهتون بگن بیا برات آمپول چ ...

عزیزم از کجا بدونم که الان پشیمونم؟

الان من عمل لیفت ابرو و بوکال فت هم انجام دادم و طبیعتا صورتم بسیار ورم داره و خود تزریق جربی هم که خب خیییلی ورم داره، مگه نباید بذازیم ورما بزه و بعد تصمیم گیری کنیم؟ من تو پستای قبل گفتم که کجاها زده شده و الان به شدت مردد و کلافه ام با این پست ها 😭😭 اگر چیزی به نظرت میاد بگو لطفا که اگر دیر میشه منم تو همین یک ماه اول شروع کنم