2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136428 بازدید | 283 پست
 توروخدا فکر تزریق چربی رو از سرتون بیرون کنید…. جز دردسر چیزی نداره. همه اش آب میشه، اون بخشی ...

عزیزم ممنون که حقیقت رو گفتی.  من امروز میخواستم پول واریز کنم.  فقط زیر چشمم کمی گوده که پشیمون شدم از تزریق چربی.  انشاله که  صورتت برگرده به  حالت اول و مشکلاتت از بین بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتری که پیشش میرید خیلی مهم هست حتما برید پیش دکتر خوب. من هودم پیش دکتر فاطمه آقایی انجام دادم و خیلی راضی بودم. 

دکتر فاطمه آقایی واقعاً در زمینه تزریق چربی به صورت تخصص دارد. نتیجه کار ایشون بسیار طبیعی و زیبا است  و من از تغییرات مثبتی که در صورتم ایجاد شده، بسیار راضی هستم.

دکتری که پیشش میرید خیلی مهم هست حتما برید پیش دکتر خوب. من هودم پیش دکتر فاطمه آقایی انجام دادم و خ ...

بابا خانم منشی دکتر ، لااقل برو توی تاپیک معرفی دکتر چیزی تبلیغ کن . با این تجربه هایی که من شنیدم واقعا ربطی به تخصص دکتر نداره ...چربی زدن حماقته .از نظر منکه فیلر زدن حجم زیاد هم حماقته .حتی فیلر مرغوب . از نظر تنها روش کاملا بی ضرر و بیریسک فقط سالیانه هایفو هست با ترکیب مزوژل . و خط خنده فیلر فقط . چربی سنگینه و بدن هر فرد نوع چربی اش با دیگری فرق داره و قابل کنترل و پیش بینی برای هیچ دکتری نیست .

سراغ تزریق چربی نرید. صورت لاغر خیلی بهتر از یه صورت چاقه که چند سال دیگه همه چربی ها بریزه پایین صو ...

ثیثی‌ عزیزم سلام . از خدا میخوام که حالت خوب باشه و بعد از گدذشت دو سال از این تاپیک دوباره سری با نی نی سایت بزنی و پیام من رو ببینی. متاسفانه من هم مشکل عدم رضایت از تزریق چربی دارم و متاسفانه مشکلات روحی که گریبان گیر من شد بخاطر این صورت بد فرمی که حاصل تزریق چربی هست کار من رو به جا های باریک کشوند که شاید گفتنش در ملا عام درست نباشه. توی تاپیک ها دیدم ک درمورد ساکشن ویزر صحبت کردی. مشکل شما برطرف شده؟ کاری براش انجام دادی یا خودش با رژیم و … درست شد؟ صورت و گونه های من به شدت بزرگ ‌ و افتاده شده فکر نکنم هیچ راهی به جز تخلیه چربی و لیفت صورت داشته باشم. شما تجربه یا نظری دارین در این مورد؟ خدا خیرت بده 

ثیثی‌ عزیزم سلام . از خدا میخوام که حالت خوب باشه و بعد از گدذشت دو سال از این تاپیک دوباره سری با ن ...

سلام عزیزم. متاسفم برای اتفاقی که براتون افتاده، من متاسفانه مشکلاتم به قوت قبل پابرجاست، اصلا کم نشده و وقتی چاق میشم حجیم تر هم میشه.  

چقدر ذوق زدم ازاین همه مهربونی شماها😍❤️ ایشالا ک الان حالتون بهتر شده باشه من هم میخواستم تزریق چربی انجام بدم اما با تجربیاتی ک از دوستان دیدم پشیمون شدم..ممنون ازت اسی برای این تاپیک❤️

سلام ممنون از دوست خوبمون بابت تاپیکش،من هم سال ۱۴۰۰تزریق چربی به صورت انجام دادم صورتم کشیده بود اما نمیتونم بگم خیلی نیاز داشت برای من ژل بهتر بود،اما با توجه به تبلیغات الکی و هزینه پایین چربی تصمیم گرفتم چربی انجام بده و دقیقا این حرف دوستمون که گفتن ادمی که پیشونی باریکی داره بعد ازتزریق چربی صورتش پهن تر از پیشونیه برای من اتفاق افتاده وقتی هم که مثلا مقنعه میذارم (چون مجبورم برای محیط کار)واقعا صورتم شبیه یه گلابی میشه بماند که دارم حس میکنم کم کم چربی داره میاد پایینتر و مربعی تر میشه صورتم ،الان در به در دنبال راهیم که از شر این چربی و این پهنی قسمت پایین صورتم خلاص شم، دوستان ژل بزنید که اگر خوب نشد بشه تخلیه کرد تزریق چربی به صورت اونم مقدار زیاد اشتباه محضه،هر روز میگم کاش پام شکسته بود نمیرفتم اصلا

سلام ممنون از دوست خوبمون بابت تاپیکش،من هم سال ۱۴۰۰تزریق چربی به صورت انجام دادم صورتم کشیده بود ام ...

سلام عزیزم خوبی تاپیک منو خوندی؟نگران نباش تزریق کی انجام دادی؟مال من بعد یه مدت همشون اومدن ریختن تو غبغب و گردنم رفتم غبغبمو گردنمو تخلیه چربی کردم یه رژیم سخت هم گرفتم خیلییییی زیاد درست شدم ٫تاپیکمو حتما بخون که چ حال و روزی داشتم

دقیقا مثل من شدید ۵ ماهه دارم عذاب میکشم،امپول میزنم ورمش میخوابه ،چند روز نمیگذره دوباره ورم میکنه ...

عزیزم من ت کامنت های قبلی تجربه خودم گفتم. فقط برو دنبال ساکشن و تخلیه اونم پیش ی جراح ماهر و با وجدان که کارهاشو از نزدیک دیده باشی نه ت اینستا و عکس

یادتون باشه آنزیم چربی سوز به صورتتون نزنید. صورتتون گود می کنه و ممکنه حتی عصب های صورت آسیب ببین.