2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136659 بازدید | 283 پست
اولا خیلی شرمندم ک دیر دیدم من یکماه فقط صورتم ورم داشت بعد ک ورمش خوابید تا ماه دوم کل چربی جذب شد ...

خدا کنه مال در همین حد بشه نهایتا بچه ها خیلی روحیه مو باختم ولی میگم دکتزم اصلاااا پولکی نیست و همش میگه نکن نکن اینو میشنهاد داد جای فیلر حتی قیمتاشم کلا بالاست و فوق تخصص جراحی زیبایی از امرریکاست و کلا خیلی واقع بینانه حرف میزنه الان موندم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی صورتش در اثر وزن چربی افتاد، بعد در حالت خوشبینانه اگه ۲۰ سال پیر نشه، برمیگرده به سن خود ...

وای چرا من الان باید بیام این تایپیکارو بخونم😭😭😭😭😭من فقط خط اخم داشتم و خیلی اذیتم میکرد دیگه گود شده بود شوهرم گفت ی دکتره اشنا میشناسم بیا بریم پیشش ببینم چی مبگه پارسال رفتیم گفت بیا تزریق چربی جاشو‌پر میکنه دو سه بار ک‌انجام بدی دیگ تیاز نیست انجام بدی دیروز رفتم پیشش دیدم چربی شکممو در اورد ب گونه زد ب دو طرف چونم شقیقه عام خط اخمم...ذر صورتی ک من فقط خط اخم برام مهم بود حالا ک اومدم این چیرا رو خوندم بشدت ترسیدم یعنی پوستم شل و ول میشه؟؟؟بعد خیلیا میگن ماساژ بدین و ال و بل ک از بین برن خوب اگر ادم میخواست از بین برن چرا از اول بزنه؟؟؟؟

وقتی صورتش در اثر وزن چربی افتاد، بعد در حالت خوشبینانه اگه ۲۰ سال پیر نشه، برمیگرده به سن خود ...

برا من اصلا زیر چشممو نزد گفت نمیشه ک زیر چشم بزنی...من اصلا صورت گرد دوست نداشتم الان صورتم گرد شده انگا. حامله ام و صورتم پف کرده صورتمم همش چربه الان نمیدونم ماساژ بدم؟ندم؟صورتمو میتونم بشورم؟؟دیروز بهش گفتم وقتی این چربیا اب بشه پوست شل تر نمیشه؟خندید و گفت نه تازه اثر کلاژنسازیم داره

بچه ها من چربی زده بودم اینجا گفتم روز اول ک‌زده بودم صورتم خیلی پف داشت و خیلی بد شده بود خیلی پشیمون بودم همش میترسیدم جا ب جا بشن و...ولی بعد از ده روز کامل رفت انگار نه انگار ک چربی زدم و الانم صپرتم پر از جوش شده...من اصلا سابقه نداشتم انقدر جوش. بزنم..بنظر من ک کار بی فایده ایی بود انقدر درد بکشی پول بدی انتی بیوتیک بخوری اخرشم هیچی ب هیچی انگار پولتو ریختی دور...من فقط برا خط اخمم رفتم دیدم دکتر ب گونه ها و فکمم زد...دوستان صورت گرد اگر ذاتی باشه قشنگه وگرنه در کل صورت کشیده خیلی زیباتره

منم انجام دادم صورتم خیلی لاغر بود بار اول که زدم بعد تقریبا ۲۰ روز کم کم ورما خوابید و تا ۴ الی ۵ ماه ۳۰درصدش موند خیلی هم طبیعی شد ولی رفتم ترمیم و چربی فریز شده زدم واقعا خوب شد تا الان که ۳ سال میگذره خیلی خوب بود نه گلوله شد نه مشکلی خیلی طبیعی خوب وی متاسفانه الان تو حاملگی که وزن کم کردم نصفش آب شد  دعا میکنم کاش صورتم برگرده اسم دکتر هم نمیارم که نگید تبلیغ بود راست حسینی گفتم ولی اینم بگم چربی از پهلو گرفت و دکتره خیلی راضی بود گفت کفیت چربیت خیلی خوبه

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
عدم قرینگی هم در تزریق چربی بسیار شایع هست. اما صورتی که خدا بهتون داده حداقل قرینه هست، ۴ روز دیگه ...

سلام گلم ، عزیزم من جای اسکار دارم روی صورتم و پزشک گفته بافت چربی از بین رفته و باید بعد از لیزر تزریق چربی انجام بشه ، در این مورد هم میشه راهنمایی کنی ؟! نظر شما چیه؟!🌱🙂

بچه ها من بعد یکسال و نیم که هیچ نتیجه ای نگرفتم زیر اون یکی چشمم ورم کرده ،دارم میرم برای عمل،هیچکدوم از راهها جواب نداد ،برام دعا کنید ،تا از این زجر نجات پیدا کنم ،ایدا حسامی و حریری زیر دستش رو هم به خدا میسپارم الهی که زندگیشون نابود بشه چون زندگی من رو نابود کردند

دوستان بافت چربی بسیاررررررر سنگینه. بعد از یک مدت در اثر سنگینی زیاد باعث میشه در اثر نیروی جاذبه ز ...

سلام

امیدوارم که مشکلتون برطرف شده باشه و همیشه سلامت و شاد باشید

من قصد انجام تزریق چربی به صورتم رو داشتم که با خوندن تجربیات شما و دوستان دیگه منصرف شدم

خواستم ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترین‌ها رو آرزو دارم🙏🏻🪷خدا خیرتون بده که لطف و انسانیت والایی داشتید.

بعد از گذشت یکسال و نیم می نویسم  با همه امیدی که داشتم نرفت 

و بعد از مراجعه به هزارمین پزشک باید بگم درمانی نداره همه روش های درمانی تسکین دهنده هستند و تخلیه هم بسیار بسیار ریسک بزرگی هست چون نمیشه قرینه کرد 

دوستان اگر روزای اول هستید تمام تلاش تون رو بکنید گرما خیلی موثر هست 

خلاصه کلا سراغ کار دائم نرید 

دوست عزیزی که تزریق چربی انجام ندادی  هزارن بار نکن نکن نکن نکن 

از صبح که میری جلو آیینه کابوسات شروع میشه تا شب که می خوایی دندونات مسواک بزنکی و میری جلو آیینه

بعد از گذشت یکسال و نیم می نویسم  با همه امیدی که داشتم نرفت  و بعد از مراجعه به هزارمین ...

کاملا با حرفاتون موافقم. بعد از گذشت ۲.۵ هیچ تغییری نکرده و دائمی هست. از جلوی آینه رفتن بیزارم. بهترین توصیف رو از شرایط کردین…😔 از ماست که بر ماست.

کاش راه برگشت داشت