2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136468 بازدید | 283 پست
ممنونم از راهنماییتون،من هم با اینکه چند ساله در حال مقاومت بودم ولی داشتم وسوسه میشدم،نظرتون در مور ...

خواهش میکنم

با توجه به اینکه بوتاکس خیلی ماندگار نیست، امتحانش ضرری نداره، به شرط اینکه جای خوب برید. 

اگر راضی نبودین خوب تمدید نمیکنید.

بیشتر مواقع بهم میگن چون خیلی صورتت لاغره ازدواج نکردی. درحالیکه میدونم اشتباهه و با خوندن مطالب دوس ...

عزیزم الان همه دنبال لاغر کردن صورت هستن، از عمل بوکال فت گرفته تا کاهش حجم عضلات ماستر … 

صورت لاغر خیلی شیک ترو جذاب تره. اگر صورت خیلی کشیده دارین با مدل مو میتونید تا حد زیادی از کشیدگی چهره تون کم کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رویان تزریق کردم، چربی خیلی خیلی کم، الان دوسال میگذره و هنوز درگیر پف و قرمزی زیر چشمم، هرماه ب ...

وای چقدر دقیق حرف دل منو زدی😥 واقعا متاسفم…

منم همش میپیچوندن…

دکتر به من گفت بیا بلفارو پلک پایی انجام بدم، کلا درش بیارم. تو این شرایطم فکر پول دراوردن از مشکل آدم هستن😥 فقط آرزو میکنم پولی که از این راه در میارن خرج درمان خودشون یا عزیزانشون بشه، همینو بس. تو همین دنیا عاقبت کارشونو ببینن.

مال من از وقتی کورتون تزریق کردن بدتر شده.

سلام عزیزان

و سلام مخصوص ب ثیثی

یک دنیا سپاس بابت اطلاعات دقیق و منطقی اتون

واقعا تا قبلش این موارد رو نمیدونستم علی رغم سرچ گسترده ایی که داشتم 

بعد از مشاوره رسیدم ب رزرو و واریز پول که خوشبختانه ب پست شما خوردم،و منصرف شدم از صمیم قلب از شما متشکرم دیدم تمام حرفهای شما صحت داره ربطی هم ب دکتر و اندازه ی چربی و نوع تزریق نداره

اما الان یه سوال دارم خواهش میکنم هر کسی اطلاعات داره

من جمله شما ثیثی جان پاسخ بفرمایید.

برای پر شدن صورت باید چکار کرد؟؟؟؟

من صورتم لاغر و کشیده ست دلم میخواد یه مقدار پر شه

از پیج اینستایی که گذاشته بودیدکه مرتبط با صحبت‌های شما بود و افتادگی بعد از تزریق چربی را نشان میداد دیدم و در ادامه تزریق فیلر رو دیدم  ب نظرتون انجام بدم؟؟؟؟؟؟

فیلر عوارض تزریق چربی مثل افتادگی و کشیده شدن پوست رو نداره؟؟بعد از چند سال پشیمانی  رو نداره؟؟؟لطفا راهنمایی کنید

سلام عزیزان و سلام مخصوص ب ثیثی یک دنیا سپاس بابت اطلاعات دقیق و منطقی اتون واقعا تا قبلش این موا ...

خواهش میکنم.🙏❤️

ببین من خودم به عقب برگردم هیچ تزریقی انجام نمیدم، کما اینکه تزریق چربی که انجام دادم اولین و آخرین کار زیبایی بود که انجام دادم.

اما اگر خیلی اصرار دارید ، فیلرهای برند خوب و گرون قیمت بسیاری هستن که به سنگینی چربی نیستن، از طرفی نهایت یک سال ماندگاری دارن، اگر خوشتون نیومد دیگه شارژش نمیکنید. فقط تاکید میکنم فیلرهای چینی ‌و ارزون هم تو بازار زیاده، فقط از ژل های معتبر استفاده کنید.

بیشتر مواقع بهم میگن چون خیلی صورتت لاغره ازدواج نکردی. درحالیکه میدونم اشتباهه و با خوندن مطالب دوس ...

بخوایی دستکاری کنی فقط خیلی کم گونه هاتو فیلر تزریق کن که اگرم بد بود موقتی باشه 

من چربی زدم الان حس میکنم تو این ۱۰ ماه صورتم کلی افتاده تر شده صورتم باور کن قبلا گرد تر بود الان دراز تر شده

همه میگن صورتت پری قبلشو از دست داده😔😔

خواهش میکنم.🙏❤️ ببین من خودم به عقب برگردم هیچ تزریقی انجام نمیدم، کما اینکه تزریق چربی که ا ...

عزیزم شمام صورتت مخصوصا قسمت فک افتاده تر شده؟ 

من غبغب هم‌دراوردم

الان دو سه روزه استارت رژیم زدم تا عید وزن کم کنم تا بلکه از سنگینی این چربی ها خلاص بشم

متاسفانه من چربی هارو اتاق عمل تزریق کردم و برام ماندگار شدن😔 با اینکه از چهار روز بعد از تزریق رژیم گرفتم ولی از بین نرفتن

برای منم دقیقا همینطور شده😢

چاره اش چیه درست بشه؟

حیف اون صورت صاف و‌یکدستمون الان گونه برجسه هست فک برجسه و اویزون هست غبغب درومده ما بین گونه و فک تو رفته هست😢😢😢

راسش من عکسای جدیدمو که یکم وزن گرفتم رو نگا میکنم افسرده میشم 

رژیم گرفتم دیگه لاغر بشم این چربی ها کمتر بشن

چاره اش چیه درست بشه؟ حیف اون صورت صاف و‌یکدستمون الان گونه برجسه هست فک برجسه و اویزون هست غبغب در ...

نمیدونم چقدر تاثیر داره اما یه خانومه میگفت با مزو چربی سوز تا حدی تونسته آبشون کنه. گفت فقط خیلی کم تاثیر گذاره باید چندین و چند بار تکرار بشه. البته میگفت همین که کم کم اثر میذاره ، خوبیش این هست که قابل کنترله. و اگر ناراضی باشی ادامه نمیدی. میگفت زمانبره، اما جواب میده

نمیدونم چقدر تاثیر داره اما یه خانومه میگفت با مزو چربی سوز تا حدی تونسته آبشون کنه. گفت فقط خ ...

اره من از كلينيكي كه برا ليزر ميرم هم پرسيدم گفتن مزو چربي سوز اثر ميكنه

ولي خودم انجام ندادم

راستش من هم فكم اويزون شده هم غبغب دراوردم ديگه رژيم گرفتم به صورن كلي چربي ها آب بشن

ثبتی جان سلام.یه نظر نوشتم اونو بخون لطفا.تازه عصو شدم بلد نبودم ریپلای کنم .ثبتی جان میگم که من تیپ ...

عملی که میگید بشدددددت خطرناکه چون احتمال آمبولی و عفونت خیلی بالاس،و خیلیییی دردناکه،تازه اگه اندام قرینه نشه که واویلاس

وای چقدر دقیق حرف دل منو زدی😥 واقعا متاسفم… منم همش میپیچوندن… دکتر به من گفت بیا بلفارو پلک پایی ...

من گفتم میرم شکایت میکنم، پولمم پس میگیرم، برا اینکه جلومو بگیرن ، گفتن  بدون هزینه درمان میکنن، برا کورتون و اندولیفت و .....هیچ هزینه ی دوباره نمیگیرن، ولی چه فایده که همش الکیه و بدتر آسیب میبینیم

ترزریق چربی کردم یکسال گذشته صورتم لاغر بود یکم تزریقش بخاطر چربی برداشتن و امپول بیحسی ب صورت درد داشت،اولش حسابی تغییر کردم ولی بعد دوماه به بعد هی جا افتاد و قشنگ شد و صورتم پر شد الانم ک یکسال گذشته 10درصد مونده و هنوز ب حالت اول برنگشته خداروشکر ولی اینکه بخام مجدد تزریق کنم و یکم درد بکشم و منتظر جا افتادنش باشم حوصله ندارم همون یدفه بسه

تجربه یکی از دوستان که من اینجا کپی میکنم:

سلام میخوام تجربه خودم از تزریق چربی رو اینجا بذارم مخصوصا اینروزا که خیلیا دنبالشن و دلشون میخواد انجام بدن .دوستای گلم به هیچ عنوان به صورتتون چربی تزریق نکنید یعنی اشتباه ترین کار ممکنه من شخص تپلی نیستم خیلی لاغرم ولی صورتم یکمی پر بود و گونه های برجسته داشتم خدادادی به هیچ عنوان قصد پر کردن صورتمو نداشتم ولی چون خط خنده و گودی زیر چشم داشتم رفتم پیش یه دکتر عوضی بهم پیشنهاد تزریق چربی داد پنج و نیم دادم.دستیارش که چربی رو برمیداشت تمام چربی رو از یه رانم برداشت الان بغل یکی از رونام چاله و گودال شده با اون یکی فرق داره مجبور شدم برم بغل اون یکی رونمم ۴بدم خالی کنم ولی بازم مساوی نشدن

زیر چشمم که هیچ تغییری نکرد کاری ندارم

برداشت واسم با چربی زاویه سازی کرد اولش که خیلی زشت بودم این هیچ ولی الان که یکساله گذشته این چربی ها از زیر چشمم حرکت کرده ریخته تو گونه هام چون تو گونه هامم چربی زده بود حجمش سنگین شده چربی گونه هام حرکت کرده اومده وسط صورتم گونه هامو افتاده کرده بدجور و چربی زاویه ها هم باز اب شده ریخته تو غبغبم و گردنم کلفت شده.در صورتی که من صورتم و گردنم خیلیییی ظریف تر بود.چربی ها زیر پوستم گوله نشده ولی ولی ولی 

صورتم شده شششششل و ول و اویزون .بقیه اصلا متوجه نمیشن و خب فکر میکنن من یه ادم با صورت تپل و شلم ولی خودم میدونم که چه بلایی سر خودم اوردم من این نبودم. خط زاویه فکم شل شده صورتم چاق و تپل و افتاده شده درصورتی که قبلا فقط یکم پر بود با گونه های برجسته الان شوهرم از غبغبم ناراضیه میگه چیکار کردی با خودت فقط چونم یکم قشنگ شده 

بعد کلی دکتر رفتن بهم گفتن بیا لیفت کن صورتتو با جراحی و چربی هارم حین جراحی برداریم باید برم درستش کنم ولی میترسم بازم زشت و غیرطبیعی و ماسکه بشه صورتم خدا تومنم هزینه مونده رو دستم  ایشون گفتن خیلیا به ما مراجعه میکنن که بخاطر تزریق چربی صورتشون افتاده شده گفتن تو نود درصد موارد چربیه تزریقی صورت رو شل و افتاده میکنه دوستای خوبم بخدا صورت استخوانی خیلی شیک تر و جذاب تره خدا شاهده خیلی قشنگ تره شما کدوم مدل و بازیگر خوشگل رو دیدی که صورتش چاق باشه اگرم صورتتون خیلیییی لاغره و دوسش ندارین نهایت یه ژل گرون بزنید فقط و فقط به گونه هاتون اونم پیش دکتر خوب و گرون.من الان یکی دوساله تو این ماجراها اسیرم و به این نتیجه رسیدم که فقط تزریق ژل به چونه و یه ذذذررره به گونه ادمو خوشگل میکنه تمام جذابیت یه زن به اون صورت ظریفشه.دنبال پر کردن صورتتون نباشید نباشید نباشید توروخدا نباشید من براتون درس عبرت بشم فقط من نیستما من با خیلیا صجبت کردم در مورد تزریق چربی  همشون میگن ما صورتمون شل شده و همشون میگن چربی ماهم اب شده ریخته پایین صورتمون حتی به جان پسرم چندتا دکتر حاذق هم که خودشونم تزریق چربی انجام میدن اینو تایید کردن خودشون با زبون خودشون گفتن چربی تزریق شده حرکت میکنه و افتاده میشه در اکثر موارد.این دکترا خیلی نامردن الان توی اینستا میبینم مثلا خانومه صورتش حالت افتاده بخاطر افزایش سن داره دکتر برداشته واسش چربی تزریق کرده در حالیکه ایشون باید لیفت میکرد چون با اینکار صورتش دوبرابر قبل میوفته با این تفاوت که چاق تر هم میشه صورتش یعنی افتاده+تپل،.تزریق چربی شاید یکسال اول قشنگ باشه ولی بعدش دو سه برابر قبل صورتتون افت میکنه.دکترا بعضیاشون خیلی نامردن من عکسمو برای یه دکتری فرستادم نگفتم که قبلا چربی تزریق کردم فقط گفتم این افتادگی رو چجوری رفع کنم برگشت گفت بیا چربی تزریق کن گفتم اینجوری که دوبرابر الان تپل و افتاده میشه دیگه هیچی نگفت اینا از سادگی و کم اطلاعاتی مردم سواستفاده میکنن حتی سن بالا ها هم نباید چربی تزریق کنن

دوستای قشنگم این نظر شخصی من بود قصد فضولی و جسارت هم نداشتم و ندارم فقط خواستم تجربه خودمو بگم چون شوهرم گفت حتی اگه بتونی یه نفرو با حرفات اگاه کنی نگفتنش حق الناس داره گردنت مردم با خون دل پول درمیارن یکم میدن زنشون که خوشگل تر بشه لذت ببرن ولی این دکترای نامرد گند میزنن به تصورات طرف برا منم دعا کنید چندروز بعد قراره برم برای لیفت دعا کنید اینبار درست بشم