2777
2789

وقتی گرفتم خواستم برم تو سالن کار کنم چه کاری باید انجام بدم؟؟؟ اونجا

بعد می‌خوام اگر شد خودم سالن بزنم با همین مدرک آرایش پیرایش میشه سالن بزنم یه لاین تخصصی مثل شنیون هم یاد بگیرم یا نه 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مدرک اصلی تو میگیری بعد برای مغازه زدن مدرک فنی و حرفه ای میخواد همین

خب همینم می‌خوام از فنی حرفه ای بگیرم 

بعد جوری یاد میدن که من بتونم سالن خودم و بچرخونم یا نه؟ شهرمون کوچکه سالن کوچکی می‌خوام در آینده بزنم

مدرک آرایش وپیرایش یک دوره عمومی است که البته برای آرایشگاه زدن به آن احتیاج داری .

ولی اگر بخواهی در ارایشگاهی کار کنی با این مدرک وبدون تجربه احتمالا فقط بند انداختن را دستت بدهند .ولی خوب بالاخره باید از جایی شروع کنی تا کم کم پیشرفت کنی .

مدرک آرایش وپیرایش یک دوره عمومی است که البته برای آرایشگاه زدن به آن احتیاج داری .ولی اگر بخواهی در ...

شما این مدرک و گرفتین ؟ یعنی چیز هایی که یاد میدن به درد هیچی نمیخوره؟؟نکبتونم بعدا تو سالن خودم کار مشتری و راه بندازم؟ می‌خوام اینو بگیرم شنیون تخصصی یاد بگیرم 

خب همینم می‌خوام از فنی حرفه ای بگیرم بعد جوری یاد میدن که من بتونم سالن خودم و بچرخونم یا نه؟ شهرمو ...

بسنگی به آموزشگاه  و نحوه آموزش و تعداد مدل هایی دارد که شما میبرید و البته علاقه و پشتکار شما 

ولی با این دوره میتوانی تقریبا یک سالن کوچک را بگردانی

من این مدرکو دارم اما تقریبا میشه گفت مدرک پایه محسوب میشه برای سالن زدن ،بهتره دوره های مختلف بری ب ...

می‌خوام اینو بگیرم شنیون هم تخصصی یاد بگیرم ...

چرا همه میگن این مدرک چیز خاصی آموزش نمیدن ؟؟ یعنی مدل های کوتاهی که میگن یا مدل های میکاپ و اینا اصلا بدرد نمیخوره ؟؟؟ نمیشه بعدا تو سالن خودم کار مشتری هارو راه بندازم؟؟؟ شهرمون کوچکه می‌خوام یک سالن کوچک اگر بتونم بعدا بزنم

بسنگی به آموزشگاه و نحوه آموزش و تعداد مدل هایی دارد که شما میبرید و البته علاقه و پشتکار شما ولی ب ...

شما این دوره و گذروندین؟؟؟ اگر شما بودین بعد این دوره می‌تونستین هم میکاپ کنید هم شنیون هم کوتاهیی؟

عزیزم من خودم آموزشگاه دارم

عزیزم من بعد آموزش آرایش پیرایش نمیتونم کسی و اومد سالنم و میکاپ کنم ؟؟؟ یا نمیتونم هر مدل مویی و کوتاه کنم؟

می‌خوام اینو بگیرم شنیون هم تخصصی یاد بگیرم ...چرا همه میگن این مدرک چیز خاصی آموزش نمیدن ؟؟ یعنی مد ...

شما این دوره را فعلا بگذران بعد ببین علاقه ات در چه لاینی است بعد از زدن آرایشگاه از تعدادی حرفه ای هم میتوانی در روز یا ساعت های معین استفاده کنی