2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 6517 بازدید | 805 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین این دو تا اگه بخوام بگم استرالیا میری ۵ سال دیگه

سلام عزیزم میشه بگی حست راجب کنکور من چیه سال دیگه چی قبول میشم رشتم تجربیه 

شهر خودمون قبول میشم یا شهر دیگه ؟ کدوم شهر حس میکنی؟ 

از اون ۱۳ تا پسر شماره چندم بیشتر تو قسمت من هست ؟ 

میشه مال منم بگی اصلا به من فکر میکنه کی بهم پیام میده 🫠

هر شب داره بهت فکر میکنه 

غرور 

کینه 

یا اینکه خجالتی بودن 

دقیقا نمیدونم چرا ولی به خاطر یکی از اینا پیام نمیده

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
اتفاقا الان میخواستم تگت بکنم یک ماه تا دو ماه دیگه

میشه لطفا منو بگی

اون پسری که این جمله رو گذاشته بود استوریش منظورش به اکسشه؟

«همه چیز و همه احساس‌هامو با تو قسمت کردم، اما هیچ‌کس واقعاً نمی‌فهمه 🖤»

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

کارای مهاجرتم می درست میشه

درست میشه 

یکی از اطرافیانت خیلی حسودی به اون نگو در مورد برنامه‌هات 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
سلام عزیزم میشه بگی حست راجب کنکور من چیه سال دیگه چی قبول میشم رشتم تجربیه شهر خودمون قبول میشم یا ...

شماره هشتم 

حس میکنم توی شهر خودتون قبول میشی ولی رشته‌ش رو خودت خیلی دوست نداری

مهاجرتت خیلی برات خوبه یعنی به نفعت هست همون استرالیا میری احتمالا

خب شغل منو میدونی حدس بزنی 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀