2777
2789
عنوان

رمدسیور کسی زده؟

302 بازدید | 23 پست

کسی درگیری۴۰درصد ریه بارمدسیور جواب گرفته؟میگن همون دوز اول سرحال میکنه وآب رواتیش ؟؟؟درستتهههه؟مامانم کرونا داره اکسیژن۹۵ ولی بیحال وبی اشتها از گریه وغصه مردم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمت چی بود بعد تزریق دوز اول احساس کردی بهتری؟

۲۵ درصد ریم درگیر بود یکم نفس تنگی داشتم بعد دوز اول یکم از لحاظ نفس تنگی بهتر شدم ولی عرق سرد می‌نشست رو تنم 

مواظب تغذیه باش حتما باید به زورم شده بخوری 

و اینکه وقتی خواستی از جات بلندشی یکی همراهت باشه 

زیاد استراحت کن

همسرم بله 

۲۵ درصد درگیری با اکسیژن ۹۵ 

دوز دوم و سوم خیلی بهتر میشه 

کلا ۵ دوز باید بزنن

البته همسرم بعدش آنزیمای کبدش رفت بالا که دوباره رفت دکتر آزمایش نوشت فوری فهمیدیم بخاطر چیه بعدش یه قرص مثرف کرد آب رو آتیش بود 

خداروشکر خوب شد و بخیر گذشت

۲۵ درصد ریم درگیر بود یکم نفس تنگی داشتم بعد دوز اول یکم از لحاظ نفس تنگی بهتر شدم ولی عرق سرد می‌نش ...

خداروسکر که خوب شدین.بعد دوز چندم بهترشدی قشنگ معوم‌میشه بهبود؟

همسرم بله  ۲۵ درصد درگیری با اکسیژن ۹۵  دوز دوم و سوم خیلی بهتر میشه  کلا ۵ دوز با ...

ماهم درصدو دقیق نمیدونیم امروز دو دوز زدن مامانم میگه بهترم استهاش کمی بازشده میترسم خیلی بیشترنشه