2777
2789
عنوان

رمدسیور کسی زده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 23 پست
چنددرصد بودن بیحالی داشتن 

ببین این چند وقته انقدر کرونایی دورمون بوده خواهر شوهرم این امپول تو بیمارستان تو اتاق ای سی یو بهش زدن بسکه حالش بد بود نمیدونم چند بار ولی حالش خیلی بد بود هفتاد درصد ریه درگیر اکسیژن شصت واقعا اب رو اتیش بود البته تا چند وقت تو خونه هم اکسیژن داشت ولی الان خوبه خوبه این فامیلمون هم خانوادگی گرفتن کوچیکو بزرگ یه سری گوارشی یه سری ریه الان دوتا شون بیمارستانن یکی پنجاه درصد ریه وسطح اکسیژن هشتاد شوهرشم بیست درصد ریه خانومه یه امپول دیگه بهش زدن چون حالش خیلی خیلی بد بود خدا رو شکر از وقتی امپول زده کلی بهتره انشالله مادر شما به اینجا ها نمیرسه وزود خوب میشه چون حال عمومیس از اینا بهتره خدا وشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من زدم  ولی درگیریم کمتر بود

سلام ببخشید شما رمدسیور  زدید  بعدش آزمایش دادید که آنزیم های کبد چطور شده؟شوهر من خیلی رفته بالا آنزیم هاش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
همسرم بله  ۲۵ درصد درگیری با اکسیژن ۹۵  دوز دوم و سوم خیلی بهتر میشه  کلا ۵ دوز با ...

ببخشید همسر شما چند روز بعد تزریق رمدسیور آنزیم کبد رفته بالا؟ شوهرمن  دیروز روز 21بود  آز  داد آنزیم کبد149 شده بود. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
ببخشید همسر شما چند روز بعد تزریق رمدسیور آنزیم کبد رفته بالا؟ شوهرمن  دیروز روز 21بود  آز ...

شوهر من از اولین روز تزریقش ۴ روز گذشت ولی بشدت درد داشت همون روز چهارم رفتیم دکتر عفونی شرح حال دادیم فوردی آزمایش نوشت تا شب جوابش اومد دارو داد تا یکی دو ساعت بعدش دردش آروم شد 

یه قرصی بود برای درمان کبد چرب