2777
2789

خنده دار ترین کاری که انجام دادین و افتضاح بوده چیه🤣🤣یا سوتی که دادین؟؟؟

.من خودم خونه مادرشوهرم بودم بعد مادرش رفت تو حیاط منم تا اومدم شوهرم ماچ کنم مادرش در و باز کرد😐😱🤭هیچی دیگه تا دوساعت شوهرم کر و کر میخندید😐منم تا دو روز تو چشمایه مادرش نگاه نمی‌کردم😐

..........

یه بارم دوماه بود عقد کرده بودیم شوهرم اومد خونه ما و کسی هم خونمون نبود بعد اون رفت تو اتاقم و در و بست 😐😐در اتاق منم یه جوریه که وقتی میبندیش باید از بیرون بازش کنی 🤦🤦🤦هیچی دیگه در حال انجام عملیات یهو دیدم مامانم صدام میزنم😐شوهرم که پتو رو کشید روش منم تو تاریکی کتابمو  داشتم نشستم به کتاب خواندن😐😐بعد که مامانم در باز کرد گفت چیکار میکردی گفتم هیچی رضا خوابید منم کتاب میخوندم 😁

من😁.     مامانم😐😏.      کتاب🤣🤣

........

یه بارم عروسی بودیم جاریم دیر اومد و مجلس تو خونه بود(قبل کرونا)بعد رفت تو اتاق و صدام زد بعد که رفتم گفت موهامو باز بزارم یا ببندم(موهای جاریم هم فر ریزه هم وز بعد سشوار کرده بود تقریبا خوب شده بود)منم گفتم نه باز بزار خوبه بعد که رفتیم بشینیم رفت رو به رو کولر نشست😐😱😅😅🤣🤣🤣🤣بعد موهاش و. که باز گذاشته بود با باد کولرم  قاطی شده بود خودت تصور کنین🤣🤣🤣🤣

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

.متعلق#  

کاپ_کیک_عصبانی#  

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری#خر#است#  

پارچ اب ریختم رو شلوار پدر دوماد البته چون خوشم نمیومد ازشون این کار کردم😂😁 الانم مجرد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣افرین

خورشید#  

خورشید تیر#  

ا#ایش.به.خودت#  

@شیطونک_آقاییم#  

اون موقعه ها هنوز متاهل نبودم یه پسری اومد گفت عاشقتم منم بجای اینکه بگم خدا یه عقلی به تو بده یه پولی به من گفتم خدا یه عقلی به من بده یه‌پولی به تو چند دقیقه نگام کرد خودم فهمیدم سوتی داد بهم گفت ايشالا از خجالت مثل شمع آب شدم 😂😂😂😂😅😅😅😅😁😁😁☺☺☺

بزرگترین گناه اشکی است که بی صدا از گوشه ی چشم جاری میشود 💕💕💕

دوستم ۶ سالش بود زن عموش بهش گفت نقاشی بلدی بکشی گفت اره کشید بعد زن عموش گفت دانش آموزای من بهتر میکشن دوستم لگد زد تو پاش 

خنده دار نبود ولی دلم خنک شد واسه همین گفتم 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
اون موقعه ها هنوز متاهل نبودم یه پسری اومد گفت عاشقتم منم بجای اینکه بگم خدا یه عقلی به تو بده یه پو ...

😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣طفلی هنگ کرد

دوستم ۶ سالش بود زن عموش بهش گفت نقاشی بلدی بکشی گفت اره کشید بعد زن عموش گفت دانش آموزای من بهتر می ...

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂آفرین به دوستت

داشتم جلو شوهرم و مادرشوهرم  حرف میزدم خواستم بگم چندتا گونی..نچرخید تو دهنم گفتم کو..باز جلو د ...

😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🥶🥶خیلی بده منم تجربه شو دارم😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@kooknoo