2777
2789
عنوان

تجربه جای جوش

163 بازدید | 25 پست

من هزاران هزار محصول و آت و آشغال استفاده کردم واسه پوستی که 6 ساله دچار جوش و جای جوش شدید بوده

از حجامت و زالودرمانی بگیییییر تا راکوتان و انواع آنتی بیوتیک ولی چیزی که ژنتیکی باشه رو سخت میشه درمان کرد🫠💔

با این حال من ناامید نیستم 

اصلا من چیزی رو تبلیغ نمیکنم فقط میخوام کمک کننده باشم برای تمام خانومایی که مثل خودم درگیرن

اینا صرفا تجربه منه

جدیدا چند تا محصول استفاده کردم که خوب بودن و بقیه میگن پوستم بهتر شده

اولیش آبرسان فارم استی مدل هیالورونیک هست که همسرم میگه بعد استفاده پوستم شفاف تر و جای جوشام محو تر شده

دومیش ژل شستشوی گودمورنیگ کوزارکس هست که برخلاف بقیه ژل ها و شوینده ها اصلا پوستم رو خشک نکرد و باعث کشیدگی پوستم نشد

سومی نیاسینامید بالانس بود

من نیاسینامید اوردینری زدم صورتم حساسیت داد ولی به این حساسیت ندادم

میخوام ترمیم کننده ام رو که الان راکوتن هست رو عوض کنم و لاروش پوزای رو استفاده کنم

تونر هم من سیمپل میزنم ولی میخوام آنوا رو امتحان کنم

اینا به نسبت برای پوست من خوب بودن

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

منم چند ساله روتین پوستی میرم اغلب اینجا با برندهای خوب آشنا نیستن برعکس شما مشخصه با تحقیق هم محصول انتخاب کردین در مورد انوا هم شک نکن واقعا تونر عالی ای من داشتم مدل هلوش رو واقعا عالیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند ساله روتین پوستی میرم اغلب اینجا با برندهای خوب آشنا نیستن برعکس شما مشخصه با تحقیق هم محصول ...

من هر نوع محصولی استفاده کردم ولی هیچکدوم محصولات کره ای نمیشن

تونر برنجش چطوریه؟

موندم بین برنج و هلو

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

من با قیمت کم راز پوستمو فهمیدمپوستم چربهشوینده رفرشینگ سیمپلآبرسان رویوالمرطوب کننده درمالیفت

سرم رویوال هم خوبه 

محصولات ایرانی هم میتونن خوب باشن 

من خودم اسنس حلزون کوزارکس گرفتم یعنی صابون گلنار پیش این اسنس پادشاهی میکرد😂

آنقدر که آشغال بود

سرم رویوال هم خوبه محصولات ایرانی هم میتونن خوب باشن من خودم اسنس حلزون کوزارکس گرفتم یعنی صابون گلن ...

😂😂😂

آره اسنس هم شنیدم خوب نبود

ضد لک اکسیس وای برات چطور بود؟

من تازه یکی گرفتم

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

😂😂😂آره اسنس هم شنیدم خوب نبودضد لک اکسیس وای برات چطور بود؟من تازه یکی گرفتم

اصلاااااا افتضاح بود

حیف یه تومنم😂

ضد لک اکسیس وای رو فعلا تست نکردم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم

اصلاااااا افتضاح بودحیف یه تومنم😂ضد لک اکسیس وای رو فعلا تست نکردم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم

😂😂🤣

اشکال نداره ناراحت نباش

منم خیلی محصول گرون و داغون امتحان کردم🫠😂

فهمیدم هرچی گرونه صرفا خوب نیست

حالا این اکسیس وای رو میزنم خدا بزرگه🫠😂😂

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

عزیزم لیزر نکردی برا جای جوش؟ من شنیدم تاثیر داره میخوام برم

نه نرفتم چون  نتایج خوبی نگرفته بودن

هزینه لیزر اربیوم برای من حدودا 60 تومن میشد 

بحث هزینه نبودا ترسیدم برم و بدتر بشه