2777
2789
عنوان

التهاب لثه در کرونا

492 بازدید | 11 پست

سلام خانما کسی التهاب لثه زمانی که کرونا گرفته داشته خیلی نگرانم میگه عفونت وارد خون میشه لثه هام تمام ورم کرده

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلتون حل شد منم اینطوری شدم خیلی میترسم

علایمت چیه عزیزم من یک هفته دهانم درد میکرد هیچی نمی خوردم یه بتامتازون زدم و آفتین ژل خوب شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
علایمت چیه عزیزم من یک هفته دهانم درد میکرد هیچی نمی خوردم یه بتامتازون زدم و آفتین ژل خوب شدم

اول سردرد شروع شد

بعد از چند روز یه نقطه روی فک پایین شروع به تیر کشیدن کرد

بعدش تب و لرز

و کم کم التهاب لثه

اول سردرد شروع شد بعد از چند روز یه نقطه روی فک پایین شروع به تیر کشیدن کرد بعدش تب و لرز و کم کم ...

دقیقا مثل من شدی اگه بیشتر از۷۲ ساعت تب داشتی برو دکتر وگرنه یواش یواش خوب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا علائم کرونا ست؟ تست من منفی شد،اما امروز تک تک سرفه میکنم.باید برم متخصص

تست منم منفی بود دکتر عمومی هم بری دارو میده متخصص عفونی نوبت گیر نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزززم مادرمنم دورلثه هاش خیلی ورم و درد داره،شمام اینطوری بودی؟

عزززم مادرمنم دورلثه هاش خیلی ورم و درد داره،شمام اینطوری بودی؟

بله ۱۰ روزی طول کشید تا خوب شدم دهانشوییه مداوم شستشو بده چیزای خنک مثل هندوونه بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40