2777
2789

چون خانواده می‌دونستن داداشم تمایلی به به ازدواج کردن نداره سر حرف باز کردن به داداشم گفتن  به شوخی دختر داییت دختر خوبی هست چقدر به هن می‌آید به پای هم پیر بشید داداشمم براش کل زد گفت مبارک صاحابش  باشه  کلا هنا ناراحت شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا کاش ی دختر خوب برای داداش من پیدا بشه 

چقدر دوس داره ازواج کنه پیرم شده بدیخت

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

جلو جمعیت خانواده ی دایی بهش گفتید ؟چند سالشه مگه داداشت ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خدایا کاش ی دختر خوب برای داداش من پیدا بشه چقدر دوس داره ازواج کنه پیرم شده بدیخت

۱۰۰ صلوات براش

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔