2777
2789

اما به خاطر رتبش یه رشته ی دیگه بره و بعدا بتونه موفق بشه ؟ 

من فکر میکنم اگه رشته ای که دوست دارم نرم ممکنه بعدا هر روز حسرت بخورم و یه آدم عصبی و افسرده میشم 

از طرفی هم کنکور سال بعد برای پشت کنکور موندن سخته و باید هم یازدهم و هم دوازدهم رو ترمیم کنم و ریسکش بالاست و ممکنه همین رتبه امسالو هم نیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم الان تو شرایط شمام

ولی خب من با چند نفر حرف زدم دیدم واقعا چقد پیشرفت کردن از یه طرفم چند نفر بهم گفتن اگه سال اولته بمون و صدتو بذار این بار الان تصمیمم اینه بمونم البته انقد سردرگمم هر لحظه تصمیمم عوض میشه

ولی خب دیگه باید سختیارو در نظر بگیری بعد تصمیم بگیری قشنگ بشینی بهش فکر کن

ارزش داره تلاش کردن برای چیزیه واقعا دوست دارید. حتی اگه چند سال طول بکشه. 

توی رشته ای که علاقه ندارید، بیشتر سخت میگذره تا تلاش کردن. 

موقع ثبت نام، دانشکده ی ما بغل دانشکده دندون بود. توی استقبال نامه یکی نوشته بود میدونم دلت می خواست دانشکده بغل در حال ثبت نام بودی، اما این مسیر هم …..

و اون روز من بعدش چقدر گریه کردم.

بله تو ۳۵ سالگی دوباره کنکور داد و داروسازی قبول شد 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

تلاش کردن که سخته 

اما حسرت خوردن سخت تره 

شما که با درسا آشنایی دارید دیگه یه برنامه ریزی عالی یکم سختی کشیدن استمرار حل میشه

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

من خودمم الان تو شرایط شمامولی خب من با چند نفر حرف زدم دیدم واقعا چقد پیشرفت کردن از یه طرفم چند نف ...

وای خداروشکر یکیو دیدم امسال میخواد بمونه حس میکردم خودم تنها دانش اموز ایرانم که میخواد پشت وایسه