2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 12217 بازدید | 163 پست
دقیقا مادرشوهرم برگشت گفت بعض شما نباشه خواستگاری  که قبلا رفتیم فلانوفلان بودن علنا داشت منو ح ...

نمی دونم چرا ما خانوما اینطوری می کنیم کاش روابطمون مثل اقایون ساده تر بود

مریمم
اینجور مواقع با نمی دونم موضوع فیصله بدا که طرف متوجه بشه خواهان ادامه صحبت نیستی

اون اصلا ادامه میده همون لحظه گفتم نه مطمئنم بچه نیست باز چندبار ادامه داد انگار منو دروغگو میدونه هی گفتم نه باز تکرار کرد اگه زعفران بخوری بچه میمیره شوهرم گفت ما مطمئنیم بچه نیست تو چرا ول نمیکنی

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم چرا ما خانوما اینطوری می کنیم کاش روابطمون مثل اقایون ساده تر بود

من اهل ناراحت کردن نیستم 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
اخه دقیقااااا چیزایی میگه که حرص آوره بعد حالا فهمیده من ناراحت‌میشم میگه خوب پایین نیایید منو دوست ...

جدا که شرایط سختیه. البته خودمم تجربه اش کردم یادم میوفته تپش قلب می گیرم با اینکه همه جا به معروف بودم به صبوری و مدیریت خوب. بعد از پنج سال اثار روانیش هنوز هست

مریمم
اون اصلا ادامه میده همون لحظه گفتم نه مطمئنم بچه نیست باز چندبار ادامه داد انگار منو دروغگو میدونه ه ...

اگه حامله ای بگو خلاصش کن 😅😅 میگم اینجور مواقع سعی کن با ندونستن فیصله بدی دیدی باز ول نمی کنه، محلش نزار، تو صحبت همراهیش نکن، کم کم خسته میشه متوجه میشه از شما نمی تونه امار دریافت کنه

😐🤷🏻‍♀️
بزرگترين اشتباه زندگيم. هميشه ميگم لعنت به كسي كه اولين بار ساختمان مشترك با مادر شوهر رو مد كر ...

عزیزم اولش عروسای بدبخت تو یه اتاق میسوختن و میساختن بعد یه مقدار خواستن بهشون لطف کنن یه طبقه ساختن بالای خونه که بشینن توش

جدا که شرایط سختیه. البته خودمم تجربه اش کردم یادم میوفته تپش قلب می گیرم با اینکه همه جا به معروف ب ...

منو هم همه مهربون و منطق دار میبینن ولی با روانی نمیشه کنار اومد بلانسبت همگی

منو هم همه مهربون و منطق دار میبینن ولی با روانی نمیشه کنار اومد بلانسبت همگی

واقعا نمی شه ادم به خودش میاد می بینه بعد یه مدت خودش هم روانی شده بلانسبت تو البته من خودم مشکل پیدا کردم

مریمم
واقعا نمی شه ادم به خودش میاد می بینه بعد یه مدت خودش هم روانی شده بلانسبت تو البته من خودم مشک ...

وای یعنی چیشدش ؟ 

وای یعنی چیشدش ؟

افسردگی مزمن داشتم نمی فهمیدم یه مدت خیلی عضلاتم درد می کرد رفتم دکتر تشخیص افسردگی داد خودم اصلا متوجه نبودم بعد از یه مدت دارودرمانی تازه وارد فازی شدم که الکی گریه می کردم

مریمم
افسردگی مزمن داشتم نمی فهمیدم یه مدت خیلی عضلاتم درد می کرد رفتم دکتر تشخیص افسردگی داد خودم اصلا مت ...

وای الهی بمیرم وای 🤔 منم گاهی الکی میخوام‌گریه کنم 

وای الهی بمیرم وای 🤔 منم گاهی الکی میخوام‌گریه کنم 

دلایل مختلف داره دیگه گریه. از هورمون ها بگیر تا غصه و مشکلات حتی وضعیت جامعه 

من چند روز پیش یکی رو سر چهارراه دیدم قشنگ اشکم دراومد با اینکه الان از نظر شخصی هیچ مشکلی ندارم و‌ کاملا شادابم

یه جورایی شاد بودن سخت شده این روزا یه کم برعکسه همه چی

مریمم
حساسیت نشون نده، زندگی برای خودت سخت میشه، و مطمئن باش در هر دو صورت همسرت به مادرش امار کلی میده&nb ...

یه مدت بیخیال میشم میگم مادرشه اشکال نداره،بعد میبینم همه چیز زندگیمو میدونه باز قاطی میکنم😁