اینجور مواقع با نمی دونم موضوع فیصله بدا که طرف متوجه بشه خواهان ادامه صحبت نیستی
اون اصلا ادامه میده همون لحظه گفتم نه مطمئنم بچه نیست باز چندبار ادامه داد انگار منو دروغگو میدونه هی گفتم نه باز تکرار کرد اگه زعفران بخوری بچه میمیره شوهرم گفت ما مطمئنیم بچه نیست تو چرا ول نمیکنی
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
نمی دونم چرا ما خانوما اینطوری می کنیم کاش روابطمون مثل اقایون ساده تر بود
من اهل ناراحت کردن نیستم
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
اخه دقیقااااا چیزایی میگه که حرص آوره بعد حالا فهمیده من ناراحتمیشم میگه خوب پایین نیایید منو دوست ...
جدا که شرایط سختیه. البته خودمم تجربه اش کردم یادم میوفته تپش قلب می گیرم با اینکه همه جا به معروف بودم به صبوری و مدیریت خوب. بعد از پنج سال اثار روانیش هنوز هست
اون اصلا ادامه میده همون لحظه گفتم نه مطمئنم بچه نیست باز چندبار ادامه داد انگار منو دروغگو میدونه ه ...
اگه حامله ای بگو خلاصش کن 😅😅 میگم اینجور مواقع سعی کن با ندونستن فیصله بدی دیدی باز ول نمی کنه، محلش نزار، تو صحبت همراهیش نکن، کم کم خسته میشه متوجه میشه از شما نمی تونه امار دریافت کنه
جدا که شرایط سختیه. البته خودمم تجربه اش کردم یادم میوفته تپش قلب می گیرم با اینکه همه جا به معروف ب ...
منو هم همه مهربون و منطق دار میبینن ولی با روانی نمیشه کنار اومد بلانسبت همگی
واقعا نمی شه ادم به خودش میاد می بینه بعد یه مدت خودش هم روانی شده بلانسبت تو البته من خودم مشک ...
وای یعنی چیشدش ؟
افسردگی مزمن داشتم نمی فهمیدم یه مدت خیلی عضلاتم درد می کرد رفتم دکتر تشخیص افسردگی داد خودم اصلا متوجه نبودم بعد از یه مدت دارودرمانی تازه وارد فازی شدم که الکی گریه می کردم