2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 12216 بازدید | 163 پست
اصلا ادم خوش باشه میگن نگاه پسرمون چه براش همه کار میکنه  دعوا کنی میگن تقصیر توعه اگه بفهمن د ...

دقیقا من مادرشوهرم خودش میگه چشم واسه بچه هام شوره😂هر وقت میبینه خوبیم بلافاصله دعوامون میشه،دعوامونم ک بشه ۵ دقیقه بعد درو از جا میکنن ک بیان داخل ببینن چی شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من مادرشوهرم خودش میگه چشم واسه بچه هام شوره😂هر وقت میبینه خوبیم بلافاصله دعوامون میشه،دعوامو ...

همون دیگه بعد ما خودمون عادی دعوا نداریم زیاد ولی این عفریته ها یه کرمی میریزن آتیش میندازن  که ما دعوا کنیم 

خوشحالم میشه تو دلش از دعوای ما 

خداروشکر پیششون نیستم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

من مادرشوهرم اینا یه شهر دیگن 

اخرینبار ۷یا۸ماه پیش دیدمشون 

اونوقت شما تو یه ساختمون زندگی میکنید ؟؟؟

من اگ باشم اجازه دخالت نمیدم کلا سیستمم همینجوری به هیچوجه ب کسی توضیح نمیدم 

حتی اگ طرف خودشو بکشه ام جواب نمیدم🤨

من مادرشوهرم اینا یه شهر دیگن  اخرینبار ۷یا۸ماه پیش دیدمشون  اونوقت شما تو یه ساختمون زن ...

خوشبحالت 🥺😍

منم اجازه دخالت ندادم وضعم اینه😂اگه شل میگرفتم حساب کن چی میشد

بخدا جدی میگم اون اوایل ازدواجمون مادرشوهرم ب شوهرم گفته بود صدای محرمانه هاتون میاد ارومتر😐😐😐

وای خدا😂😂چقدر فضوله

برفرض بیاد تازه عروس دوماده چی میشه یکم مراعات کنن  

چی بگم والا 😂😂هفته اول زندگیمونم بود

یبارم ما زیر زمین بودیم عقد بودیم خونه پدرشوهرم رفته بودم مهمون بعد شوهرم قلقلکم میاد اذیت میکرد منم میخندیدم بعد یدفعه سایه افتاد فهمید یه نفر فالگوش وایساده رفتم بالا خاهرشوهرم گفت خیلی میخندیدی فلانی 

منم😐😐😐اینجوری

هردفعه اونجا بودم فالگوش بودن سایشون میفتاد اگه باهاشون یجابودم که هیچ همون هفته اول یکارمیکردن طلاق بگیرم

کاش میشد با تجربه ی فعلیم برگردم به چهار سال گذشته

عزیزم با چه بهانه ای اول ازدواج نریم اونجا زندگی کنیم که کسی هم دلخور نشه؟

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏