همیشه مهمونی های مهم رو برو و مهمونی های الکی دور همی رو خط بکش تنها چیزیم که باعث میشه بدشون بیاد ا ...
کاش یه کم سیاست داشتم هیچی نمیدونم
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب این خانواده ظرفیت دارن عروس و پسرشونو نگه دارن ولی اگه خانوادش اذیتت میکردن بازم دوستشون داشتی م ...
نه اصلا تیکه و بی حرمتی رو قبول نمی کنم
ولی گاهی اوقات شده به شوخی و کنایه، به پسرش بگه شما زن ذلیلت، زناتون اینجوری تنبیه تون می کنن و از این حرفا ما هم فقط می خندیم به دل نمی گیریم، می دونیم شوخی
بحث نکنید ایشون استثنا هستن خونواده شوهرش خوبن و ایشونم اهل مدارا کردنه
بحث نکردیم داریم حرف میزنیم بعد اینکه گفتن آمار دادن به مادرشوهر رو بد نمیدونن منم خواستم توجیه کنم که چون مادرشوهرت خوبه باهاش خوبی برا ما بده ماهم دوستش نداریم
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
بحث نکردیم داریم حرف میزنیم بعد اینکه گفتن آمار دادن به مادرشوهر رو بد نمیدونن منم خواستم توجیه کنم ...
بحث همون حرف زدنه عزیزم اونی که بده جدله مجادله اس که بده
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
نه اصلا تیکه و بی حرمتی رو قبول نمی کنم ولی گاهی اوقات شده به شوخی و کنایه، به پسرش بگه شما ز ...
مادرشوهرم گفت بچه بیارید من گفتم شوهرم راضی نیست اونم گفت شوهرت غلط کرده خیلی جدی
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
بحث همون حرف زدنه عزیزم اونی که بده جدله مجادله اس که بده
ناراحتم از مامانش دلم پره
کلا برام عجیبه سیستم اقایون انقدر متفاوت هست با ما خانوما. ما ها هم که ماشالا خوب بلدیم همدیگ ...
دقیقا مادرشوهرم برگشت گفت بعض شما نباشه خواستگاری که قبلا رفتیم فلانوفلان بودن علنا داشت منو حرص میداد شوهرمم سکوت مطلق
مادرشوهرم گفت بچه بیارید من گفتم شوهرم راضی نیست اونم گفت شوهرت غلط کرده خیلی جدی
خودت هم مقصری که براش در مورد این موضوع توضیح میدی، مادر همسر منم چند بار بهم می گفت ی بچه بیار، می گفتم تا ببینم خدا چی می خوات، یا گردنمو به قصد مردد بود نشون میدادم، اونم دیگه پیگیر نشد
کلا برام عجیبه سیستم اقایون انقدر متفاوت هست با ما خانوما. ما ها هم که ماشالا خوب بلدیم همدیگ ...
اخه دقیقااااا چیزایی میگه که حرص آوره بعد حالا فهمیده من ناراحتمیشم میگه خوب پایین نیایید منو دوست داره یا بدش میاد ازم ؟ خواهر شوهرمم به بچه آیندمون گفت توله من ناراحت شدم بعد شوهرم گفت چرا گفتی خواهرش گفت ناراحت میشید پیش من نیایید دوتا حرف مشترک تو مادرشوهر و دخترش
خودت هم مقصری که براش در مورد این موضوع توضیح میدی، مادر همسر منم چند بار بهم می گفت ی بچه بیار، می ...
بخدا توضیح ندادم فقط گفتم زعفران میخورم پریود بشم گفت حتما حامله ای