دوساله رفت اومد نمیکنن بخاطر یه چیز الکی و مسخره قهر کردن که مقصر خودشون بودن مام دوبار رفتیم خونشون بعدش نیومدن خونمون هیچ اخرم پیام داد زنش به شوهرم گفت دیگه حق نداری دست زنتو بگیری بیای خونمون شوهرمم بهش خیلی بر خورد به پدرشم گفت پدرشم گفت به جهنم مگه نونت میاد ازش یا ابت میاد از اونجایی که تمام تقصیرا رو همیشه خانوادش میندازن گردن من شوهرمم گفت اخه فردا مس فردا نگین مقصر ماییم دوتامونم بی سیاستیم هم شوهرم هم خودم حالا من دوماه زایمان کردم برادر شوهرم اصلا نیومد دیدن برادر زاده اش خوب این به کنار میگیم رفت و امد نداریم ولی خانومش زایمان کرده ۱۰ روزه جشن گرفته بودن و کل فامیلاشون دعوت کردن مارم پدرشوهرم دعوت کرد فلان روز بیاین خونه مام برای بچه فلانی جشن گرفتیم به همسرم بر خورد که بین نوه ها فرق میزارن و نرفتیم البته ربطی به جشن نداشت کلا نمیخواستیم بریم چون به قول شوهرم اونی که بی احترامی کرده زن اون بود حالا پدر شوهرم با ما قهر کرده پیغام داده تا نرین خونه فلانی معذرت خواهی من دیگه اسم تورو نمیارم یعنی شوهرم و شوهرمم میگه من نمیرم منم دلم نمیخواد کوچیک شه اخه هم بزرگ تره همم بیگناه اگه میدونستم یه درصد مقصر شوهرم یا خودم بودم پاپیش میزاشتیم موندم چطوری که اونا اون رفتارهای زشت و داشتن چطوره گه ادم خوبه شدم ؟ دلم داره میترکه از حرص چرا اون همه شانس دارن ؟ از چیه واقعا ؟
محلش نذارید. هم برادر شوهر. هم پدر شوهر یکم بیخیالشون باشی خودشون میان آشتی
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
چطور اونا بی احترامی کردن پدرشوهرت نگفت فلانی برو از داداشت معذرت خواهی کن
بعدشم جاریت سگ کی باشه ک بین دوتا برادر اختلاف میندازه مگه شوهرش زبون نداشت ک اینو قاصد کرد پیام بفرسته
اصلا نرید
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرمم میگه ولی من دارم میترکم خوب توی دوسال نمیتونس به کوچیکه بگه برو اشتی ؟
من کلا روابط این مدلی برام مهم نیست بیخیالم🤐😬هرکس خواست بیاد با من خوش باشه نخواست به هفت طبقه جهنم بند آدما و اینکه کی چیکار میتونست بکنه و نکرد نیستم
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی