2777
2789
عنوان

برادر شوهر و جاری وانمون کردن مقصر ماست

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 55 پست
چطور اونا بی احترامی کردن پدرشوهرت نگفت فلانی برو از داداشت معذرت خواهی کن بعدشم جاریت سگ کی باشه ک ...

شوهرمم هی میگه چرا زنش به من برگشت گفت تو هیچ پوخی نیستی داداشم نزد دهنش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه جاری رو مخ دارم که هی مخ برادرشوهرمو شستشو میده ولی من محل نمیذارم به کاراش با اینکه خیلی حرص ...

بدیش اینه از ایناس که با خنده و جانم عزیزم خودشو پیش همه خوب نشون میده ولی از زیر فتنه میکنه

بهتر‌.‌.. یه مدت با همشون سرسنگین باشین که بفهمن بی احترامی نباید بکنن.. تو فقط دل شوهرتو بدست بیار ...

همینجوری ماهی یبار بزور میرفتیم 😏خاک تو سرشون بیچاره دختر بزرگم اصلا نمیشناسون 

اصلااااا محل پدرشوهرو برادر شوهرت نزارین برین گمشن

چقدر بیشعوره پدرشوهرت 

تو فقط هوای شوهرت رو داشته باش که تا شوهرت پشتته هیچ کس هیچکاری نمیتونه بکنه 

همین که شوهرت باهاته خیلی خوبه

بحثتون سر چی بوده ک قطع رابطه کردین؟

شوهرم رفت کربلا مادر من اش گذاشت فقط مادر شوهرمو دعوت کرد مادر من اش گذاشت خودمون تازه خونه خریده بودیم دستمون خالی بود مامان منم اش گذاشت فقط مادرشوهرمو دعوت کرد کس دیگه ام نبود من بودم مادرشوهرمو مادرم و دوتا خواهر مجردم همین حتی خواهر شوهرمم نگفت این سر اینکه مادر زنت اش گذاشته قهر کرد 

خوب اون چیز بیخود که میگی سرش قهر کردند چی بوده؟!😅 ساید از نطر شما جیز بیخودی بوده ولی از تظر اونا ...

شوهرم رفت کربلا مادر من اش گذاشت فقط مادر شوهرمو دعوت کرد مادر من اش گذاشت خودمون تازه خونه خریده بودیم دستمون خالی بود مامان منم اش گذاشت فقط مادرشوهرمو دعوت کرد کس دیگه ام نبود من بودم مادرشوهرمو مادرم و دوتا خواهر مجردم همین حتی خواهر شوهرمم نگفت این سر اینکه مادر زنت اش گذاشته قهر کرد