2777
2789
عنوان

خونه ی پدر شوهر مادرشوهرتون چی میپوشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 135 پست
مثلا من روسزی سرمه گردنم مشخص میشه مادر شوهرم خیلی با لحن آروم میگه گردنتو بپوش دخترم از این جهت مید ...

یعنی حتی وقتی فقط پدرشوهرت هستش؟؟

در این صورت که خیلی حساسن میتونی سر نکنی نمیتونن بگن سر کن چون حتی مذهبی هم که باشن بازم محرمه ولی اگه سرنکنی قطعا باعث کدورت میشه. به نظرم چون قراره شما اونجا مهمان باشی به میل اونا باش ارزش نداره کدورت پیش بیاد.

یه عده فرهنگشون طوریه که برای احترام حجاب دارن. من یه نفرو میشناسم که سنی ازش گذشته ولی جلوی پدر پیرش حجاب داره میگه اگه روسری سرنکنم بی احترامیه. شاید مادرشوهرتم اینطوری فکر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم جلو پدرشوهرم تونیک زیر باسن و شلوار ازاد میپوشم شال نازک هم سر میکنم اونا مشکلی ندارن جاری و برادرشوهرم ندارم اما شوارم بدش میاد میکه زشته دوساعت تحمل کن بخاطر من...

من جلو بابام و داداشم شلوارک از اینا ک با تاپ و تیشرت سته یعنی خیلی کوتاه نیست  میپوشیدم قبلا ا ...

من شلوارک تا زانو و تاپ جوری ک سینه و بند سوتین معلوم نباشه پیش بابام میپوشم  ....

ولی باز تر از این نه..     یا دامن پوشیدنی از زانو یا یکم کوتاه تر از زیرش شورتک نازک نخی میپوشم که موقع نشستن زیادی همه‌جام بیرون نباشه  حس راحتی دارم اینجوری 

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
شوهرم راضیه که روسری سر نکنم اما مادر شوهرم و خواهرشوهرم ظاهرا نه 

خدا حلال کرده بنده خدا چیکارست توجه نکن 

عشق وجود داردفقط بعضی ها مث آيدامی‌مانندشاملو می‌سازندبعضی ها هم مثل ثريامی‌روندشهریار را ميكُشند ...
هیچوقت کسانی که جلوی محارمشون حجاب میگیرن رو نتونستم درک کنم

خواهرشوهر مجردم همیشه روسری داره شبا هم با لباس میخوابه نه تی شرت شلوار لباسای بلند محلی 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من خودم جلو پدرشوهرم تونیک زیر باسن و شلوار ازاد میپوشم شال نازک هم سر میکنم اونا مشکلی ندارن جاری و ...

من لگ یا شلوار  میپوشم   با تونیک زیر باستن  با شال  شل و ول که یه لحظه میفته  یه لحظه سرمه...   ولی کلل باید شال روسری داشته باشیم  از اول مدل خانوادشون اینجوری بود...

واای مادر مادرشوهرم یبار که شلوارم تنگ و صورتی بود  چشم و ابرو میومد برام ک برم عوض کنم😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️مادرشوهرم بهم  گف ولش کن اهمیت نده😂😂

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
واااااا کسی که جلو برادرشوهر چادر سر کنه محااااااااله جلو پدرشوهر نیم تنه و شورت بپوشه هر کدومش مال ...

دقیقا

آماده باش عزیزان همیشه در صحنه الان میان میخورنت

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
من لگ یا شلوار  میپوشم   با تونیک زیر باستن  با شال  شل و ول که یه لحظه میفته &n ...

منم دقیقا . ولی من اخه شلوار تنگ بپوشم خیلی بد میشم کلا همه چیم میاد تو چشم بخاطر همین یکم اونجا راسته تر و حالت بگ میپوشم..😁😁