2777
2789
عنوان

خونه ی پدر شوهر مادرشوهرتون چی میپوشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 135 پست
منم دقیقا . ولی من اخه شلوار تنگ بپوشم خیلی بد میشم کلا همه چیم میاد تو چشم بخاطر همین یکم اونجا راس ...

من چاق هم هستم تازه😂😂   ولی خب تونیک هام یکم بلندن..  تا وسطای رون میاد..  معمولا از این لباسا ک شبیه مانتو خونگی هستن...‌از اونا میپوشم‌   راحتم نسبتا ولی نه درحد شورت ک نیم تنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چاق هم هستم تازه😂😂   ولی خب تونیک هام یکم بلندن..  تا وسطای رون میاد..  معمولا ا ...

من ولی شورتک و نیم تنه میپوشم

وی در خانه پدرشوهر شالش را هم خ.ا.ی.ه.ندارد بردارد😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نه خب راس میگه دیگا   چادر با شورت و نیم تنه همخوانی ندارن...

اره راست میگه

ولی نی نی سایت پُر افرادی هست که این فانتزی هایی که ذهن این دوستمون تراوش کرده رو دوست دارن و باکلاسی و به روز بودن میدون

حالا ته و تو زندگی همونا رو در بیاری یه تیپ های شلخته دارن که بوی پیاز داغ و سیر داغ میدن همیشه

فقط اینجا که میان میشن پرنسس

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
چه بیشعوره جاریت 😐

بسیار... کلا تلخه، دست خودش نیست...

من برای آرامش خودم ازشون دوری می کنم... نه دوری ها ولی اصلللللللا متفرقه صحبت نمی کنم کوتاه و مختصر..  

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
درسته محرم هست ولی ما جلو بابامون هم نیم تنه شوهرت نمیپوشیم...🙄 البته هرکس یه مدله

من از پاهام نفس می کشم.... باور کن تازه یکی دوساله شلوار خونگی خریدم... اصلللا نداشتم

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
نه اون شوری شوری نه این بی نمکی😂😂😂😂

بابامم میگه دختر حیا کن جلو پدرشوهرت زیاد لخت نباش....

حالا همیشه هم شورت که نه... تاپ دامنی چیزی....

واااااا کسی که جلو برادرشوهر چادر سر کنه محااااااااله جلو پدرشوهر نیم تنه و شورت بپوشه هر کدومش مال ...

نه گلم اصلا هم متفاوت نیست....

چرا فکر می کنید کسی که چادریه جلو شوهرشم چادر می پوشه...

من علاوه بر چادر ساق دستمم همیشه می زنم... ولی جلو محارمم باز ترین لباسا رو می پوشم...

البته نمیگم کارم صد در صد درسته ولی اینجور عادت کردم

اره راست میگه  ولی نی نی سایت پُر افرادی هست که این فانتزی هایی که ذهن این دوستمون تراوش کرده ...

گلم ببخشید باب میل شما و دوستان حرف نزدم...

بنده دروغگویی بیش نیستم و همیشه بوی پیاز داغ و کوکو سبزی و کتلت می دم...

اعتراف می کنم بغیر از یه دامن کهنه که برای مادرشوهرمه و با کتک بهم داده هیچی ندارم....

تازه صبح ها هم گوسفندا رو می دوشم... یه فصل هم از همسرم کتک میخورم....

ولی بالا غیرتا با هم مهربون باشید  

گلم ببخشید باب میل شما و دوستان حرف نزدم... بنده دروغگویی بیش نیستم و همیشه بوی پیاز داغ و کوکو سبز ...

عزیزم من  دوباره متن منو بخون

من گفتم اونایی که همیشه در صحنه هستن و یه چیزی بگی میریزن سرت و  اینجا خودشونو پرنسس  نشون میدن ته زندگیشونو در بیاری این مدلی ان

گلم ببخشید باب میل شما و دوستان حرف نزدم... بنده دروغگویی بیش نیستم و همیشه بوی پیاز داغ و کوکو سبز ...

ضمن اینکه لباس گل گلی و دوشیدن گوسفند خیلی جذابه😉😍

ضمن اینکه لباس گل گلی و دوشیدن گوسفند خیلی جذابه😉😍

من عاااااشق بوی روستا و گوشفندم باورت میشه....