2777
2789
عنوان

خونه ی پدر شوهر مادرشوهرتون چی میپوشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 135 پست
از این زاویه م نگاه کنی خوبه بگی روسری صمیمیت بی حد نمیاره مرزی مشخص میکنه

معذب باش که معذب بشن سر سفره راحت نباش بزار هی تعارف کنن ....تو کارا و تمیزیه خونه کمک کن زرنگ باش بدتو جایی نگن و 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم همینطورم حالا زن داداش و بقیه ی فامیلای خودمونم آزااااد باز

مثل خودمی پس ما هم آزادیم واسه همین زن داداشام بیان خونمون یه ماه بمونن اذیت نمیشن 

ولی جلو پدرشوهرت روسریتو در بیار بگو واقعا گرمته با شوهرت هماهنگ کن جلو پدرشوهرت روسریتو در بیاره بگه گرمت میشه اینجوری دیگه چیزی نمیگن

💜
من جلو برادر شوهرم با چادرم ولی جلو مادر شوهر و پدر شوهرم نیم تنه و شورت.... مادرشوهرمم همیشه میگه ر ...

واااااا کسی که جلو برادرشوهر چادر سر کنه محااااااااله جلو پدرشوهر نیم تنه و شورت بپوشه هر کدومش مال یه فرهنگ کاملا متفاوته

من که همیشه سر کردم چن باری بی روسری دیدن موقع دست و صورت شستن انگار یجوری بود منم از برخوردشون خوشم ...

عزییییزم. من فکر میکردم خودم شخصیت صبور و آرومی دارم اما الان ک شما تعریف کردی دیدم واقعا نمیتونم این شرایطو تحمل کنم. خب پدرشوهر جای پدر خودمه و خیلی باهاش راحتم. نمیتونم فکر کنم حجاب داشته باشمو مثل غریبه ها باشیم

ولی من پیش بابامم شورتک نمیپوشم...  شکمم معلوم‌نمیشه  کلا یه سری خط قرمز و حرمت داریم توی ...

من جلو بابام و داداشم شلوارک از اینا ک با تاپ و تیشرت سته یعنی خیلی کوتاه نیست  میپوشیدم قبلا الان دیگ داداشم بزرگ شده 

تیکر بارداری نیست .