2777
2789

دور از جون یه عده فهمیده و با درک و شعور 

من خیلی از تصمیم های اشتباه زندگی مو به خاطر نظرات اینجا گرفتم بعضیا یه جوری نظر میدادن منم بیشتر عصبی میشدم می‌فرستم سر نامزدم خالی میکردم ولی بازم درس عبرت نشد و هنوز که هنوزه روز چند تا تاپیک میزنم و خودمو بدبخت میکنم

مثلا تاپیک میزنی نامزدم مسافرته دیر جوابم رو میده میگن حتما یه غلطی می‌کنه 

خدایا توبه

همین الان هم دنبال تایید مایی یعنی یجورایی از ما نظر میخوای

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا ازاینجا نظرنپرسیدم اگر هم پرسیدم شاید عملشون نکردم اما توی انیستاگرام ک ی کلیپی آمد ک اگر تو ی دوست پسرت پیام ندی دوست نداره نمیدونم ازاین حرفها دقیقا بحث کردیم دراین مورد موضوع خیلی🥲💔

بعد نزدیک بود،کات شه

ک نشد ولی امشب دعوا کردیم بد

نگفتن حتما گفتن حس میکنم یه یه غلطی می‌کنه 😂🤷🏼‍♀️

باید حتمی نظر میدادم؟

من حس خودمو گفتم انقدر بدت اومد که بخاطرش مجدد تاپیک میزنی؟ من معذرت میخوام 

نامزد شما نرماله عزیزم

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

باید حتمی نظر میدادم؟من حس خودمو گفتم انقدر بدت اومد که بخاطرش مجدد تاپیک میزنی؟ من معذرت میخوام نام ...

نه عزیزم من کلی گفتم

خودم هیچ وقت به خودم اجازه ندادم چنین نظر هایی بدم که شاید کسی که پشت اون تاپیکه  الکی بد به دلش راه بده یا حتی اگر تاپیک زده به شوهرم شک کردم و....هیچ وقت نگفتم آره شوهرت خیانت می‌کنه حست درسته 

من نظر پرسیدم که آیا حق دارم ناراحت شم دیر جوابم میده یا نه وگرنه می‌دونم با دوستاش مسافرته و چیز مشکوکی ازش ندیدم 

بوس بهت❤️