2777
2789
عنوان

خاله ی بدجنس

268 بازدید | 36 پست

امشب کل فامیل دور هم جمع شده بودن فقط ما و یکی از دایی هام نبودیم انگار بعد امشب یکی از خاله هام که با مامانم خیلی صمیمیه زنگ زد به مامانم. انگار یکی از خاله هام حسابی راجع به مادرم دروغ بهم بافته و تحویل دایی هام داده و جالب اینه که بار اولش نیست قبلا هم اینکارو کرده حتی یه بار کلی پشت سر من و خواهرم بدگویی کرده بود در حالی که من و خواهرم چند ساله با فامیل رابطه ای نداریم حالا مامانم از اون موقع حالش بده هی میاد و میره و حرص میخوره. دلم خیلی واسه مامانم میسوزه خیلی ساده دل و مهربونه.

قطع ارتباط فوری دور میدان آزادی 

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش ما قطع ارتباط کردیم فقط ولمون نمیکنن متاسفانه😂

چقدر سمج😂 

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

وای چقد شبیه همیم😥😥بخدا همینارو مام کشیدیم.مامانم ساده ومهربون.خاله هام دورو.نمک نشناس.دیوانه😒

پس همه یدونه از اینا دارن تو فامیل😂

مامان من خیلی مهربونه خیلی ساده دله همه رو هم مثل خودش میبینه

پس همه یدونه از اینا دارن تو فامیل😂مامان من خیلی مهربونه خیلی ساده دله همه رو هم مثل خودش میبینه

زنده باشه براتون.ما اصلا خواستگاری دخترخالم نرفتیم.خاله ی احمقم پیش همسایه تعریف کرده انقد اومدن خواستگاری دخترم.مام ندادیم😶😶

خدا لعنتشون کنه.یه آدمای حسود.نمک بحروم.برن گمشن

کاش خالتون به مادرتون انتقال نمی‌ داد حرفاشونو.اونا یه تیر انداختن خالتون آورده فرو کرده تو قلب مادر ...

خیلی با این خاله ام صمیمی ان همه چی رو بهمدیگه میگن خاله امم ناراحت شده بود واسه همین به مادرم گفت