2777
2789

بچه ها من وقتی تازه دانشگاه میرفتم یه پسری تو فامیلامون از من خوشش میومد و هی پیام میداد به بهونه های مختلف که اره سوال برای انتخاب رشته دارم و …. بعد هی بحث رو الکی ادامه میداد 

منم اصلا ازش خوشم نمیومد و بهش همون موقع گفتم پیام نده و یه مدت پیام نداد 

اما تو این شاید بگم ۷،۸ سال هر چند وقت یک بار هی برای من پیامای بلند بالا میفرسته  که خوشم میاد ازت و… و من هر روز بیشتر ازش بدم میاد واقعا هیچیمون  بهم نمیخوره و بهشم گفتم پیام نده و یا اصلا جوابشو نمیدادم حتی چند بار هم بلاکش کرذم باز با یه شماره حدید و پیج جدید میاد پیام میده😭فقط چون بچگی همبازی بودیم فکر میکنه الانم باید باهاش اوکی باشم 

تا اینکه یه مدت بود پیام‌نمیداد منم بهش فکر نمیکردم 

از وقتی فهمیده من دارم نامزد میکنم دوباره مزاحمتاش شروع شده مامانمم میدونه هی میگه محلش نذار اما میترسم بخواد اذیت کنه یا برامون مزاحمت و داستان درست کنه واقعا ادم رو مخ و نفهم و شریه نمیدونم به خانوادش بگم یا نه 😭 خانوادش خیلی ادمای با ابرو و ارومین به جز این نخاله معلوم نیست به کی رفته 😞😞 

خوابم نمیبره انقدر ذهنم درگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای یاد خودمدافتادم 

بچگی هم بازی بودیم نوجونی فاز عشق و عاشقی براشته بود همینجور پیام میداد 

پسر ۱۶ ساله منم همسنش بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینجوری بودم که بچه تو هنو سبیلتم درنیومده چی میگی!!!!!! 

به بدبختی دست از سرم برداشت

خب تو که باهاش نبودی یا چیزی بینتون نبوده هیچ کاری نمیتونه بکنه الکی فکر خودتو درگیر نکن گلم🥹

نه اصلاااا هیچی نبوده بینمون ولی زورکی که نمیشه یکیو برای خودش کنه وقتی طرف صد بار گفته نه و بلاکش کرده 

خخخخخ خدا بهت صبر بده

این تازه وقتی بچه بودیم ب ا من خیلی هم خسیس بود 

نه دوچرخه شو بهم میداد نه مداد رنگیاشو 😂😂😂

همشم پز اسباب بازیاشو بهم میداد

بعد چند سال اومدن خونمون یهو فازش عوضش شد 

نامه هم برام نوشته بود گذاشته بود زیر بالشتم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگفت سر سفره بهت گفتم نمکدون رو بده دادی دستم من از عمد گفتم،  دیدی چه صحنه ی عاشقانه ای بود🤣🤣🤣🤣😂😂😂

حالا منم از همه جا بی خبر