2777
2789
عنوان

وای بچه ها نامزدم دختر برده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3827 بازدید | 134 پست
الهی دورت بگردم انشالله خدا به توام کمک کنه راه درست و بزاره جلوت من تا دو سه روز پیش از خدا گله داش ...

قربونت برم مطمعن باش خدا جوابشو میده فقط بسپر به خودش تو سنی نداری که خوشبختی و موفقیت و یه زندگی پر از ارامش منتظرته کافیه خودت انتخاب کنی

والا به نظر من پدر و پسر دست به یکی کردن که تو دیگه بیخیال پسره بشی چون اون میخاد بره دنبال زندگیش ت ...

نه نه اصلا اینطور نیست از خودش هر حروم زادگی برمیاد اما پدرش اصلا و ابدا اینجوری نیست

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ادمای کثیفن ک زندگی ملتو ببخشید به گوه کشیدن اینا اون دنیا چجوری میخوان جواب بدن خدا میدونه من ...

خداروشکر فهمیدی و انقدر قوی هستی ک میتونی ولش کنی منم خیلی مچ شوهرمو گرفتم درحال پیام دادن ولی خیلی دیر فهمیدم مجبورم خودمو بزنم ب کوری ولی ن شوهرمو بخشیدم ن دخترای کثافتو

قربونت برم مطمعن باش خدا جوابشو میده فقط بسپر به خودش تو سنی نداری که خوشبختی و موفقیت و یه زندگی پر ...

ممنون😔😍انشالله

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
خداروشکر فهمیدی و انقدر قوی هستی ک میتونی ولش کنی منم خیلی مچ شوهرمو گرفتم درحال پیام دادن ولی خیلی ...

خدا الهی همشونو لعنت کنه

من بهش اعتماد کامل داشتم و مطمئنم هیچوقت به جز این بار هیچ خطایی نکرد

اما مرده دیگ

مردم نامرده

انتظار دیگه ای نمیشه داشت حالام ک دهنش مزه خورده واویلا

خدا انشالله به توام کمک کنه عزیزم

اسی توبازهم میبخشیش وفراموشش نمیکنی این پست بیادگارایجامینویسم تابمونه

بلانسبت شما من گوه بخورم

قبلنا خیلی این کارو انجام دادم اما ازینک فهمیدم دختر برده خونه و برام مهم نیست بدون ک دیگ من اون ادم قبل نیستم

خدا الهی همشونو لعنت کنه من بهش اعتماد کامل داشتم و مطمئنم هیچوقت به جز این بار هیچ خطایی نکرد اما ...

مرسی عزیزم 

من پیاماشو دیدم از خونه قهرکردم رفتم ب غلط کردن افتاد دوتا دختردارم دلم برای اونا سوخت برگشتم ازاون موقع همش گوشیش دست منه ولی من نمیتونم فراموش کنم حالم خرابه 

خودتو نجات دادی که از زندگیت بیرونش کردی 

اره واقعا خدا کمکم کرد

عشق کورم کرده بود نمیتونم منکر این بشم ک هنوزم دوسش دارم اما دیگ اون ادم قبل نیستم 

اون برام مرده دلمم سیاه شده

مرسی عزیزم  من پیاماشو دیدم از خونه قهرکردم رفتم ب غلط کردن افتاد دوتا دختردارم دلم برای اونا ...

الهی خدا به دلت آرامش بده دورت بگردم 

بیخیالش اون خودش جواب کارشو پس میده

تو فقط به فکر خودت باش و دخترای گلت

خدا لعنت کنه اون آدم کثیفو ک با وجود دو تا دختر بازم غلطای اضافی میکنه

یکی هم که مردونه کار انجام میده شده خاله زنک

دقیقا

حالا من ک واسم مهم نیست این ادم از زندگیم انداختمش بیرون

اما اینک ب فکر درست کردن باشه بهتر ازینه ک بی تفاوت باشه یا ب فکر موش دووندن باشه

عزیزم منم مثل تو تو دوران 2سال نامزدی بدترین زجرارو کشیدم اما همش تحمل کردم وبخشیدم اومدم زیر یه سقف ...

الهی بگردم واقعا؟میگن تحمل کنین تا درست شه اما واقعا نمیشه اینو منم فهمیدم

مردا همشون بی لیاقتن

ای کاش برای منم چوبشو بخوره اول تو فکر انتقام بودم ولی گفتم خدایا واگذار کردم به خودتهیچوقت ام نمیبخ ...

انتقامو ولش کن 

از خدا بالاتر کسی هست؟

مردا همشون حروم زادن

فقط بسپر به خدا یه جوری جواب ازش بگیره ک خودتم انگشت ب دهن بمونی

انتقامو ولش کن  از خدا بالاتر کسی هست؟ مردا همشون حروم زادن فقط بسپر به خدا یه جوری جواب ازش ...

😔😔نابودم کرد

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
اسی زود قضاوت نکن.

شایدم حق با تو باشه

اما دوس دارم اینجوری باور کنم

برام دل کندن اسون تر میشه

😔😔نابودم کرد

با تمام وجودم درکت میکنم منم دو سال زندگیم نابود شد

فقط بسپر به خدا