2777
2789
عنوان

واقعا پسری پیدا میشه منو بگیره

412 بازدید | 39 پست

چون واقعا نه خوش پوشم (چون اساسا نمیشه خوش پوش اونقدری که خرج دانشگاهم بالاست پول برای چیز دیگه نمی‌مونه )نه جایی میرم نه کسی منو میبینه نه سرکار میرم نه زیبای خفته هستم نه معرف داریم نه هیچی فقط زورم از این میگیره که وقتی ۱۹سالم با کلی چله و گریه زاری و التماس یه خواستگار خیلی خوب برام اومد که همونم پدرم رد کرد و اونم رفت که رفت زن گرفت من و کی میبینه ازدواج فامیلی هم نداریم پس خالم یکی دیگه روگرفت واقعا این جور که پیش می‌ره مجرد میمونم تا آخر عمر 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما بهترین هستی تنها نقصت بی اعتماد به نفسی و بی عزت نفسی هست همین.

گور بابای پسر بابا بیا خودم میگیرما اصلا😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

وای منم یه دختر معمولیم خوشگلم ن زیاد

یه پسر پولدار عاشقم شد بابام بخاطر اینکه از لحاظ فرهنگی هم سطحمون نیستن ردش کرد🤣🤣

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

بمونید برید مستقل بشید کسب درامد کنید بخدا تو شوهر هیچی نیست ،منی هم که رفتم میخوام جدا بشم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

شما مشکلت نداشتن اعتماد به نفسه والا من اطرافم یه ازدواحای موفقی  میبینم که آخرین فاکتور توشون قیافه و پوشش خانمه بوده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

19سالته؟هنوزسنی نداری گلم...من خودم زودازدواج کردم وخداروشگرناراضی هم نیستم ولی بنظرم واسه دختراز20سال تا30سال ازدواج بهتره..توهنوزخیلی وقت داری...درضمن تمام سعیتوبکن به خودت برسی وبیشترتواجتماع باشی توازدواج تاثیرداره

فرشته خانم هستم😇