دیروز عروسی یکی از اقوام شوهرم بود چون نوشته بودن بدون بچه بیاین من نرفتم دوتا بچه دو و سه ساله رو که نمیتونستم بزارم خونه تنها بمونه خانواده شوهرمم همه دعوت بودن شوهرمم رفت کادو داد من مادرندارم بقیه خانوادمم شهر دیگن که بخوام بچه بسپارم بهشون به دوستامم نمیتونم بسپرم امروز زنگ زده یه حالت گله مانند و طلبکار که چرا نیومدی فلان حداقل بیا پاتختی ما مثلا دوست نزدیک بودیم شما بودید چی جوابشو میدادید؟ گفتم درسته دوست نزدیک بودیم ولی نمیتونستم بچه هام تنها بزارم پاشم بیام گوشی قطع کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سبک شده مگه نرفتهخوبم کرده نرفتههمین عروس و داماد چهار صباح دیگه بچه دار میشن این جور مواقع چه کار م ...
منظورم اسی نبود اسی نرفته سبک نشده نههه
بعضیا اینجا با بی ادبی به عروس توهین کردن و حرص خوردن من منظورم اونا بود گفتم بچه هاتون رو جمع نکردین حالام که این رسم افتاد خودتون بشینین خونه سبک شین
همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
یعنی چی بدون بچه اصلا درک نمیکنم کل مزه عروسی به همون بچه هاییه که اون وسط بازی میکنن
خیلیا برای پول و هزینه اش اینجوری کردن
منتها میگن نههههه پولشو داریم بچه ها مزاحمن:/
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
بهترین کارو کردی ،یاد گرفتن بچه نیارید ،خاطرات بچه ها تو عروسی پس کجا میره؟یعنی تا ۱۲/۱۳سالگی بچه عروسی نبینه؟خرج کردن که کردن ،مردم اصلا یک جوری شدن ،بنویس بچه میاری ول نکن تو عروسی بزا. به همه خوش بگذره ،والا
زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒
والا تو عروسی من انقد بچه ها ریدن تو فیلمم کهبنظرم خوب نوشتهمنم جرئت نداشتم بنویسم چون همه نزدیکام ب ...
الان هوش مصنوعی همه کار میکنه بده برات بچه ها رو حذف کنن از تو فیلمت
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)